'Yalancı' Fragmanında Dikkat Çeken Benzerlik!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,762
Puanı
1,061

Show TV'nin yeni dizisi Yalancı'nın ilk fragmanı dün akşam görücüye çıktı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin paylaştığı yapımın fragmanının, BBC'de yayınlanan 'The Fall' adlı dizinin teaser'ına oldukça benzemesi dikkatli gözlerden kaçmadı. İki fragmanda da siyah kapşonlu erkek ile onu takip eden bir kadın karakter ve kimin kimi takip ettiğine dair bir ters köşe yer alıyor.

İşte iki fragman:

Güzel dedik bağrımıza bastık sonuca bak.
Süreç Film daha şimdiden faka bastı umarım gelecekte daha büyük skandallar yaşanmaz.

kaliteli bir iş olacaksa birebir uyarlama olması hiç de sorun değil.

Hadi diyelim fragmandan esinlendiniz. Bari birazcık özgünlük katsaydınız.

Ay ne saçma şeylere takılıyosunuz ya uyarlama dizi sonuçta komik olmayın ya

Benzemiyor resmen fragmanı uyarlamışlar ama bence sorun yok. Önemli olan işin mayası

Liar dizisinden uyarlanıp başka diziden fragman kopyalamaları hoş olmamış cidden.
------

Ay ne saçma şeylere takılıyosunuz ya uyarlama dizi sonuçta komik olmayın ya
Olayı anlamamışsınız sanırım, uyarlanacağı diziden değil başka dizinin fragmanından almışlar fragmanı, sıkıntı orda.

Reactions: Aserat
Düz düz yürümek mi bence çok da özgün bir fikir değil zaten

Desenize yalancı şimdiden yalancı çıktı
Anlaşılan dikkat çekmek amaçlı yapılan bişey ve görüldüğü üzerede epey dikkatinizi çekmiş

Anladım olsun sonuçta uyarlama değilmi yapabilirler

İlki kadar bariz değil ama ikinci fragmanda da başka dizinin jeneriğiyle benzer taraflar varmış.
Dizi adının hakkını veriyorlar ama hoş bir intiba değil maalesef.

Lair dizisinin uyarlaması olacaktı hani
Sadece fragman tıpa tıp aynı diye o dizinin uyarlaması olmuyor ya.
Hadi diyelim fragmandan esinlendiniz. Bari birazcık özgünlük katsaydınız.
Benzemiyor resmen fragmanı uyarlamışlar ama bence sorun yok. Önemli olan işin mayası
Düz düz yürümek mi bence çok da özgün bir fikir değil zaten
Desenize yalancı şimdiden yalancı çıktı
Anlaşılan dikkat çekmek amaçlı yapılan bişey ve görüldüğü üzerede epey dikkatinizi çekmiş

İlki kadar bariz değil ama ikinci fragmanda da başka dizinin jeneriğiyle benzer taraflar varmış.
Dizi adının hakkını veriyorlar ama hoş bir intiba değil maalesef.

Hoşuna gitmiş almıştır ilgi çeksin diye mesela ben senin ödevini beğeniyorum anlaşılmasın diye biraz değiştiriyorum

Reactions: Aserat
Dizinin kendisi de alıntı fragmanı orijinal gibi göstererek yalancılık yapıyor aslında o açıdan düşününce sıkıntı yok.
Bunlar fazla konuşulmaz bir çok uyarlama varken tek Hekimoğlu gibi çalıntı hatta Mucize Doktor çakması denir.