Emre Ozansoy
Süper Mod.
Bu durum ile ilgili bir söz var ama demeyeceğim.
Bu durum ile ilgili bir söz var ama demeyeceğim.
Ceren Moray harika da Kadir Doğulu'yu sevmiyorumSalih Bademci'nin yanında hiç birşey kendisi
Salih Bademci oyunculuk konusunda Kadir Doğulu'ya ders verir ama Kadir anlar mı emin değilimZevksizsin.
Salih Bademci'yi sadece bir kaç diziden bir kaç sahne izledim o kadar. Ama Kadir Doğulu izlediğim kadarıyla cidden iyi.Salih Bademci oyunculuk konusunda Kadir Doğulu'ya ders verir ama Kadir anlar mı emin değilim
Söylesene yaBu durum ile ilgili bir söz var ama demeyeceğim.
Ağızından bal damlıyorSalih Bademci oyunculuk konusunda Kadir Doğulu'ya ders verir ama Kadir anlar mı emin değilim
Yoo, söylemeyeceğim.Söylesene ya
Hiç bir şey yapamazsın.
Sadece Yalancı dizisinin birkaç sahnesine bak farkı anlayacaksınSalih Bademci'yi sadece bir kaç diziden bir kaç sahne izledim o kadar. Ama Kadir Doğulu izlediğim kadarıyla cidden iyi.
Haftaya başlamayı düşünüyorum.Sadece Yalancı dizisinin birkaç sahnesine bak farkı anlayacaksın
Say say bitmez.
Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci uyumlu mu?Say say bitmez.Öncelikle Kadir Doğulu, Mehmet Emir asla olamazdı, Ceren Moray'la uyumlu da olamazlardı. Bu dizi de daha çok buraya yakışıyor gibi.Mesela Yargı da Show'a yakışmazdı.
Evet.Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci uyumlu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?