Yalan Dunyanin reytinglerinin dusmesinin nedeni nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sMt45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sMt45

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
164
fca499a96cb84d277bd5266ee922f8b3.jpg
Arkadaslar Yalan Dunya yayinlandigi ilk sezon yuksek reytingler aliyordu fakat bu sezon reytingleri baya bi dustu sizce bunun nedeni nedir ?
@EveN

Ne yani dizi daha bitmedi toparlandi biraz hala ayakta :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan dünya bundan önce total dizilerini eleştirirdi hde,biü tarzı işlere ancak bu sene kayıp-medcezir ve küçük gelini eleştiriyor :) yani 3 diziden 2 si ab sen ab grubuna bu dizileri izleyecek ka zekası düşüksün dersen onlar da kaçar :)

Kesinlikle hak veriyorum sana bence Nihal Yalcin cikmamaliydi diziden ve Firatin Yazgisini biraz bol gosterirlerse artar diyorum reytingler cunku cok abzurt :F

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek nedeni @EveN in banlanmış olmasıdır 15 gün banlanınca konusunu bile açamadı doğru dürüst:) ilgisizlikten dizi düştü haliyle ..

Komedi için yola çıkıyorsan kahkaha olmalı sonuç, güldürme gülümsetme değil.

Zaten TNS`nin A\B`sinde Yalan Dünya tarzı dizilerin en fazla alabileceği reyting 7-8 arası.Yalan Dünya 70 bölüm devam ediyor ve 6+ alabiliyorsa bu büyük başarı.Daha yüksek beklemiyorum :)

Baktığımız zaman dev bir düşüş yok. İki grupta da 1 reyting yükselse geçen seneye benzer oranlar alır. :)

°°°mobil mesaj°°°

Sıralama olarak çok gerilerde artık Total özellikle ama bununda sebebi karakterlerin artık miladını doldurması.Yeniliğe ihtiyaç var.:)

Ab de hala ilk 10a giriyor o kadar kötü değil ama, düşme nedeni Medcezir ile izleyicileri çakışıyor bence, senaryoda etkili.