Kafa yorsan anlarsın da yok işteBu ne dediği belirsiz laflarını anlamak mı zorundayım?Mabud Mahmut
Bak beni sinirlendirme beyzbol sopasıyla gelecem evinin oraya.Kafa yorsan anlarsın da yok işte
Golf sopası var bende de hadi bekliyorumBak beni sinirlendirme beyzbol sopasıyla gelecem evinin oraya.
Totoşuna vuracam görecen o zaman anyayı konyayı.Golf sopası var bende de hadi bekliyorum
Totoşuna vuracam görecen o zaman anyayı konyayı.
Ben seni öyle dağıtacaam ki tip diye birşey kalmayacak neye benzediğin belirsiz şekilde kalacan.Yüzünü öyle bi dağıtacam ki ameliyatla bile düzeltemeyecekler
Söze gelince yaparım,ederim icraata gelince ses yokBen seni öyle dağıtacaam ki tip diye birşey kalmayacak neye benzediğin belirsiz şekilde kalacan.Herkes seni başka tür sanacak.
Rezil oldun zaten sus.Söze gelince yaparım,ederim icraata gelince ses yok
Efe sana köçek giydirir gezdiririm, tüm ülkeye rezil olmak neymiş görürsünRezil oldun zaten sus.
..........................Efe sana köçek giydirir gezdiririm, tüm ülkeye rezil olmak neymiş görürsün
Sen kıza benziyorsun zaten dansözlük sana yakışır biz yakışıklı erkeğiz senin gibi ne olduğu belirsiz değil.
İntikamım ağır olacak bekle sen senaryoyuSen kıza benziyorsun zaten dansözlük sana yakışır biz yakışıklı erkeğiz senin gibi ne olduğu belirsiz değil.
Ya yapma bunu çok üzülüyorum.İntikamım ağır olacak bekle sen senaryoyu
En yakın zamanda anlaşıp beraber senaryo yazmanız temennilerimle@pompy O zaman anlaşalım halkın kahramanı düzenlenmiş haliyle dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?