1.85 boyum var gel sıkıysa döv.sen kimsin lan?Bi yumruğumla uçacak adamsın hala mı konuşuyorsun?
1.85 boyum var gel sıkıysa döv.sen kimsin lan?Bi yumruğumla uçacak adamsın hala mı konuşuyorsun?
senin ben boyunu burada sansür bulunmaktadır1.85 boyum var gel sıkıysa döv.
senin ben boyunu burada sansür bulunmaktadır
Hala konuşuyor yaBoyuna falan bakmam uçururum ne konuşuyorsun daha
aaaaaaaaaaaaaa ayııp ayıp eşşek kaar heriflere yakısıyormu öpüşün barışın çabuk1.85 boyum var gel sıkıysa döv.
Yere sererim yerde işini bitiririm burnuna gözüne yumruğumla.senin ben boyunu burada sansür bulunmaktadır
Hala konuşuyor yaBoyuna falan bakmam uçururum ne konuşuyorsun daha
öpüşmek? barışmak? efe?aaaaaaaaaaaaaa ayııp ayıp eşşek kaar heriflere yakısıyormu öpüşün barışın çabuk
Yere sererim yerde işini bitiririm burnuna gözüne yumruğumla.
öpüşmek? barışmak? efe?
ne diyo bu?
boy uzun olsa ne yazar akıl olacak insan dabu kadar ısrar ettiğine göre o yok sende
öpüşün diyorummmYere sererim yerde işini bitiririm burnuna gözüne yumruğumla.
Sende çok var gel bizim oraya bakim.öpüşmek? barışmak? efe?
ne diyo bu?
boy uzun olsa ne yazar akıl olacak insan dabu kadar ısrar ettiğine göre o yok sende
Bu ne dediği belirsiz laflarını anlamak mı zorundayım?basmıyo mu kafan ?
1.Bölüm fragmanı
Geçmiş haziranın annesi ve babası haziranın dedesi izin vermez miras avcısı diye gizlice evlenirler hamile kalırlar yumuşama taktiğiyle haziranın annesinin babası damadını kaçırır bodrumda bir tekneye koyar kaçakçılar çetesi diye ihbar eder yunan polisine yayın yasağı koydurtur haziranın annesinin babası telefondan mesaj yazıp siler hard diskinide değiştirir ama bu olay ardından sancıları tutar bebeği çocuk esirgeme kurumuna yollarlar annesine ve babasına öldüğünü söyler ama o çocuk büyür ve yanındaki bir eve kaçar yurdun o peri olan kişi haline üzülür kendisi kimsesiz çocukları koruma perisidir eskiden o perinin evlendiği eşi suikaste kurban gitmiştir ama dosya hala faili meçhuldur
okula gidip bir ekip oluşturur gizli bir özel ekip oluşturur dört çocuk bir tanesi Amerikadan gelen bir çocuk İsmet inönü ilköğretim okuluna Haziranın maceraları yalan dolan adlı dizide oda cumartesi günü favoriforumumda
@Çiğdem- @gözlemci @Yiğitt @vadikızı
@cookies @adımutlulukk @Harunnn60
neymişkiSana bir teklifim var.Konuda güzel olmuş.
neymişki
bu zaten sihirli annemede benziyorBeraber senaryo yazalım düzenlemesinide ben yapayım olur mu sihirli annemin tüm bölümlerinide izlemişimdir.
bu zaten sihirli annemede benziyor
halkın polisinde olur en fazla anlaşılamıyan oTamam işte beraber senaryo yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?