Neyse işte aklıma geldikçe gülüyorum.Öyle söylemedim yalnızNeyin kafasını yaşıyo la bu? böyle söyledim diye hatırlıyorum
Neyse işte aklıma geldikçe gülüyorum.Öyle söylemedim yalnızNeyin kafasını yaşıyo la bu? böyle söyledim diye hatırlıyorum
arkadaş bambaşkaymış o nasıl bir fantezidirayrıca pompy senaryosunda oynamaktan korkma bence @gözlemci oynuyordu en son çocuğun şeyii kesip çorbaya katıyordu hahahahaha tövbe estafurullah
efe'nin canı dayak istiyo @GunesinOglu 'ndan sonra ikinci dayaksever
Senin boyun küçükmüş doğru mu?benim lisede koşu 1.ciliğim varrr ben senden daha hızlı hareket ederim ayy sen o çubuğu eline alana kadar oklavamı akfana geçirirm çoktan
beni organalrımı alıp öldürüp gömdü sonra beni birisi topraktan çıakrdı organ buldu bana ben yaşamaya basladımarkadaş bambaşkaymış o nasıl bir fantezidir
doğru la bana yakınıyodu çevremde herkes 1.60-1.70 diye ben 1.25 diyoduSenin boyun küçükmüş doğru mu?
Hiçte bize bahsetmiyor.doğru la bana yakınıyodu çevremde herkes 1.60-1.70 diye ben 1.25 diyodu
Ben seni meydan dayağına götürecem orda pataklayacaz seni.arkadaş bambaşkaymış o nasıl bir fantezidir
@pompy'nin elinde oyuncak olmuşsunuz resmenbeni organalrımı alıp öldürüp gömdü sonra beni birisi topraktan çıakrdı organ buldu bana ben yaşamaya basladım
ayyy bizden lahmacun yapıyordu bizi lahmacun kazanına atıyordu çocukların organalrını çorbaya katıyordu bir bölüdme ölüyorduk diğer bölümde canlanıyorduk ayy daha neler var neler
bahsetmez tabi aramızda kalsın diyoduHiçte bize bahsetmiyor.
niye tek gelmiyorsun? yüreğin varsa tek kapışalımBen seni meydan dayağına götürecem orda pataklayacaz seni.
Gelirim ne var tek vuruşta yerdesin.@pompy'nin elinde oyuncak olmuşsunuz resmen
bahsetmez tabi aramızda kalsın diyodu
niye tek gelmiyorsun? yüreğin varsa tek kapışalım
Hadi sen şu konuya gel bakalım.@pompy'nin elinde oyuncak olmuşsunuz resmen
Hiçte bize bahsetmiyor.
@Castei ARTIK SENİDE OYNATICAK POMPY SENARYOLARINDA çorba senaryosu yapıcakmıs hahahaha@pompy'nin elinde oyuncak olmuşsunuz resmen
@Castei ARTIK SENİDE OYNATICAK POMPY SENARYOLARINDA çorba senaryosu yapıcakmıs hahahaha
@Harunnn60 1.65 benim boyum bence idaal bir bayan boyu ona bakma sen
1.25 nee beee gerçekten sincap oluyorum ozaman ben@Harunnn60 bak nasıl yalan söylüyo 1.25 boyu inanma sen
@pompy'nin senaryosunda oyuncak olacağıma seni elimde oyuncak yaparım @Çiğdem-
Ne 1.25'i boyu 1.10 cm.1.25 nee beee gerçekten sincap oluyorum ozaman ben
tek vurusumda 6 ay corbayla beslenirsin benden söylemesiGelirim ne var tek vuruşta yerdesin.
yok 0.90Ne 1.25'i boyu 1.10 cm.
sincapın boyu 1.25 mi oluyo? atma1.25 nee beee gerçekten sincap oluyorum ozaman ben
Tm bırak espri yapmayı beni güldürme.tek vurusumda 6 ay corbayla beslenirsin benden söylemesi
yok 0.90
sincapın boyu 1.25 mi oluyo? atma
Sus tm döveceğimi bile bile hala konuşuyo.
sen kimsin lan?Sus tm döveceğimi bile bile hala konuşuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?