Maria İngiliz değil mi niye devrik kullanıyorsun. Maria Türkçe kullansa devrik kılan tamambiraz ingilizcede devrik cümle kullanıyorum
Maria İngiliz değil mi niye devrik kullanıyorsun. Maria Türkçe kullansa devrik kılan tamambiraz ingilizcede devrik cümle kullanıyorum
pek ben ingilizce cümle kurmaya alışık değilimMaria İngiliz değil mi niye devrik kullanıyorsun. Maria Türkçe kullansa devrik kılan tamam
Türkçe akışın yani))pek ben ingilizce cümle kurmaya alışık değilim
bekliyoruz cnm 🙂🙂🙂6.Bölüm fragmanı
İngiliz polis ekibine yapılan suikast saldırısında Ali komiser son anda uyanıp kurtardı
İngiliz polis ekibini takip eden Teröristler ama bir yerde ceza evinden kaçırılmış bir istihbaratçı polis teşkilatından En son selami komiser yakalamış ama derdi barışı bir sözden dolayı harekete geçen rus istihbaratı yosunun abisi eski İstihbaratçıyı ceza evinden kaçırır ve doğulu iş adamların mitinginde bir tane pitbull köpeğine ve birde insana canlı bomba bağlamışlardır 2 dk da olan 2 bomba patlar ama hepsinin sabıkası vardır teröre yakın iş adamları
Melek hatunun eski eşi rahat durmaz Melek hatunun ekibini göster bana
ama gösteremez yakında öğrenirim dünyaya keşife gidiyorsunuz melek hatuna uzak durun diyin yoksa dünyayı yoksa benden korksun dünya
Ama ilk misillemisini galata köprüsüne füze yollar melek hatunun eski eşi ve süprizli bir sonuç bunu yapanlar çok süpriz isimleriyle Yalan dolan Cumartesi günü fav10.nette
@Çiğdem- @ABAY_06 @cookies @gözlemci @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati
@beyazsoy
@Harunnn60
şimdiki jenerik nasılBeğenmemiştim ben jeneriği iyi değil
Bu işte bunu beğenmedim.şimdiki jenerik nasıl
Yalan dolan yeni gününde yeni jeneriğiyle Pazartesi günü fav10.nette
@beyazsoy @Yiğitt @ozgur2113 @ABAY_06 @cookies @Harunnn60 @vadikızı @adımutlulukk @Çiğdem- @sokak sanati @GunesinOglu
@gözlemci
@EFE UYSAL @sürgünüm @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?