ispatla desem tek kanıt ortaya koyamazsın nanikEn çok bana saldırmışsındır forum tarihinde, misliyle de aldığın için cevabını bir şey yapamıyorsun.
ispatla desem tek kanıt ortaya koyamazsın nanikEn çok bana saldırmışsındır forum tarihinde, misliyle de aldığın için cevabını bir şey yapamıyorsun.
Ayol senin bana her konuda attığın her iftira ispat işte daha da ne ispat etçem.ispatla desem tek kanıt ortaya koyamazsın nanikufak at yani
al sana kanıt hem sen hem faruk yazmış hadi sen şimdi numaraydı espri dersin ama artık faruk forumdash aramızda değil o yüzden aksini asla ispat edemezsinAyol senin bana her konuda attığın her iftira ispat işte daha da ne ispat etçem.
Vah zavallı 2 sene öncesine gitmiş. 😱al sana kanıt hem sen hem faruk yazmış hadi sen şimdi numaraydı espri dersin ama artık faruk forumdash aramızda değil o yüzden aksini asla ispat edemezsinEkli dosyayı görüntüle 125848
yüzlerce mesaj vaer beVah zavallı 2 sene öncesine gitmiş. 😱
Eeee ne ispat ettin şimdi buradan, ben olan bir durumu özetlemişim aksi bir şey yok ki.
Ayol Faruk'un bunak olduğunu sağır sultan bile bilir. Konuşmuş işte bunak bunak bir cacık çıkmaz bu mesajlardan boşa zahmet.yüzlerce mesaj vaer bekıvırmaarşivi dökerim buraya
Ekli dosyayı görüntüle 125849Ekli dosyayı görüntüle 125850
ayol adamdan para tırtıklayamadığın içni bunak diye adını çıkaran sensin aha buda kanıtıAyol Faruk'un bunak olduğunu sağır sultan bile bilir. Konuşmuş işte bunak bunak bir cacık çıkmaz bu mesajlardan boşa zahmet.
Aaa bunlar da bir şeyi ispat etmez ki, adamcağız yaşlı olduğundan onun istediği gibi konuşuyordu tüm forum bende onlardan biriydim.ayol adamdan para tırtıklayamadığın içni bunak diye adını çıkaran sensin aha buda kanıtıfarukun 500 mesajı vardır rahat hepsini tek tek dökemem şimdiay neyse gidip dizi izlicem sahura kadar gud nayttttt Ekli dosyayı görüntüle 125851
2 bölüm izledim geldimAaa bunlar da bir şeyi ispat etmez ki, adamcağız yaşlı olduğundan onun istediği gibi konuşuyordu tüm forum bende onlardan biriydim.
Baş edemeyince yine gud nayt safsataları başladı kaç bakalım.
Senin de kanıtın yok hiçbir şey için o halde durum berabere.2 bölüm izledim geldim
Hiçbir kanıtın yok doktor raporunu çıkar göster bunaksa
Neyse Ayfer gibi yapucaz sana Az kaldı
Mesajları paylaştım sen de bir kanıtla gelene kadar bu maça 1-0 önde olarak ara veriyorum nanikSenin de kanıtın yok hiçbir şey için o halde durum berabere.
O mesajlar bir şey ispat etmediği için önde olamıyorsun.Mesajları paylaştım sen de bir kanıtla gelene kadar bu maça 1-0 önde olarak ara veriyorum nanik
Bu işi bozan ecünnümüz de bu.Eylül Tumbar ecünnüsü hariç süper isimler
Şu ecünnülerin soyu tükense de rahatlasakBu işi bozan ecünnümüz de bu.
Nerde o günler.... Olan parlaklara oluyor.Şu ecünnülerin soyu tükense de rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?