Yalan Dünya'nın Jeneriği Değişecek!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
30,464
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
Ekim ayında başlayacak olan ve 3 sezondur yayınlanan sevilen komedi dizisi Yalan Dünya`nın 4. sezonunda jeneriği değişecek!

3 senedir aynı jeneriği kullanan dizide, ilk sezon jenerik sadece resimlerle, 2. sezondan itibaren itibaren ise oyuncuların kendileri ile gerçekleşmişti. Küçük değişiklikler dışında dizinin jeneriği değişmemişti.

4. sezona yeni jeneriği ile girecek olan dizinin haberini İnstagram hesabından Gonca Vuslateri ve Füsun Demirel verdi.



İşte dizinin 3 sezondur jeneriği:

 
Ben de seviyordum jeneriğini. Ama diziden ayrılan ve diziye giren oyuncular oldu, jenerik değişimi yapmaları gerekecekti zaten. Eski jenerik kadar güzel olacak mı bakalım.
 
Komple değişmedikten sonre jeneriğinin değişmesinin çok da bir önemi yok. 2 saat boyunca izleyiciler yine kendi çabalarıyla gülmeye devam edecek yeni sezonda da. :)
 
Komple değişmedikten sonre jeneriğinin değişmesinin çok da bir önemi yok. 2 saat boyunca izleyiciler yine kendi çabalarıyla gülmeye devam edecek yeni sezonda da. :)
Total izleyiciler kendi çabalarıyla gülebilir ama A/B seyircileri kendi çabalarıyla gülseler izlemezler. :)

Ayrıca 2 saat dizi çekiyorsan her sahnesinin komik olma imkanı yok. Aylardır hazırlanan komedi filmleri bile her sahnede güldürmüyor. :)
 
Son düzenleme:
Çok da önemli değil, asıl önemli olan şey dizinin bu sezon nasıl olacağı. Hayırlı olsun... :)
 
Avrupa Yakasın'da da yapmişti ama çok fazla değildi değişikliği sanırım(b) Bu da öyle olacak gibi :X