'Yalan Dünya' Yeni Sezon Tarihi Netleşti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
IMG_2248566316665.jpeg
Yalan Dünya'nın yeni sezon tarihi kesinleşti.

Kanal D'nin sevilen komedi dizisi Yalan Dünya yeni sezonu açıyor. Dizi yeni gününde yayınlanacak. Yalan Dünya yeni sezona yeni gününde ve yeni saatinde merhaba diyecek.

Yalan Dünya Çarşamba günü 23.00'da Kanal D ekranlarında başlıyor.

23.00 çok geç, inşallah süresi ciddi olarak kısadır da 00.15'te falan bitiyordur. :)
Üzgünüm, ama dizinin adı Galip Derviş değil maalesef. Özet olmaz, ama gerçekten de çok geç. Bu arada ben de seviyorum diziyi, yanlış anlaşılmasın... :)

Üzgünüm, ama dizinin adı Galip Derviş değil maalesef. Özet olmaz, ama gerçekten de çok geç. Bu arada ben de seviyorum diziyi, yanlış anlaşılmasın... :)
Gülse Birsel dizi sürelerinden çok şikayetçiydi bence önceki senelerdeki gibi 2 saatlik olma ihtimali yok Galip Derviş ile yakın sürelerde olabilir bence. :)

Çok kötü oldu izlemem zorlaştı umarım süresi kısalmaz. :(

Geç olduğu için zor izleyeceğim tekrarlardan ve netten takip ederim bu yüzdende geçen sezonki gibi olmasını istiyorum süresi fazla kısalmasın yani. :)
ben pazartesi 23 te güzel çirkini seyrediyordum ardından uykusuz kalıyordum star gibi yalan dünyayı 23.30 a koymadı en azından

A/B'de iyi gider yine. Ama saati 22.30 olarak değişmeli kesinlikle.

A/B'de iyi gider yine. Ama saati 22.30 olarak değişmeli kesinlikle.
değiştiremez ysk öyle emir etmiş diziye gezinin yıl dönümünden 2 hafta önce somada müdahale yemişler protesto sırasında ardından grzininyıl dönümünden 1 gün önce yayınlanan bölümü ysk böyle karar vermiş kanal d de baskıdan kabul etmiş Yalan dünyayı ysk yayından kaldıracaktı yoksa

22:30'a getirilebilir bence sonuçta öncesindeki dizi ahım şahım reyting almıyor. Yazık ettiler ama Ab'de yine güzel gider 5+ garanti gibi.:D

Bu arada @RevaN bir şeyin 40 kere dedimmi oalcağını ispatladı.:F

Kanal D manyadı iyice ya. :( Hayat Yolunda`yı niye PT2`ye atmıştın niye PT1`e aldın? Yalan Dünya niye PT1`de başlamadı? O da Hayat Yolunda gibi totalde 3 alıyordu sadece A/B`de daha yüksek alıyor Hayat Yolundadan.

Eğer Hayat Yolunda iyi gitmezse yer değiştirirler Yalan Dünya ile.

Ama Yalan Dünyanın Çarşamba 23.00'te A/B`de 4`ten fazla alma ihtimali yok. Saati çok geç çünkü. Bari 22.30 olsaydı...

Kanal D manyadı iyice ya. :( Hayat Yolunda`yı niye PT2`ye atmıştın niye PT1`e aldın? Yalan Dünya niye PT1`de başlamadı? O da Hayat Yolunda gibi totalde 3 alıyordu sadece A/B`de daha yüksek alıyor Hayat Yolundadan.

Eğer Hayat Yolunda iyi gitmezse yer değiştirirler Yalan Dünya ile.

Ama Yalan Dünyanın Çarşamba 23.00'te A/B`de 4`ten fazla alma ihtimali yok. Saati çok geç çünkü. Bari 22.30 olsaydı...
hayır bu bildiğimiz senaristin gönderme takıntısından oldu erler film gibi ekimde felan yap 29 ekimden bir hafta önce yap git gezinin yıl dönümünün 1 gün öncesinden yapma

Gülse için bakıyoruz yine izlemeye çalışıcam. Nihal'im yok ama neyse onun da yeni dizisi var.

Kanal D saatlere karar veremiyor. :F Hayat Yolunda ve Yalan Dünya'da saat yazmıyor şimdi de. :F
fdfdfdf.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy