Yalan Dünya Yeni Gününde Kaç Reyting Alır ?

Yalan Dünya A/B grubunda Kaç Reyting Alır ?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Geçen hafta gündeme bomba gibi düşen Yalan Dünya'nın yayın tarihi değişikliğinin sonucunu görmemize az bir zaman kaldı. Sonuçlar anlaşılmadan son dakika tahminlerinizi alalım Yalan Dünya ile ilgili...

Yalan Dünya bu hafta her reklam arasında ve ana haber bülteninde tanıtıldı...

20121124_31_yalan-dunya-artik-pazartesi_3.jpg

Yalan Dünya Bu Akşam Sıralama ve Reyting Olarak Nerede Olur ?

Son cuma reytingi Total 5.5, A/B 8.80 idi...

Not : Anket sadece A/B grubu için düzenlenmiştir, konuda ise iki grubun da tahminlerini yazabilirsiniz...

ikii gruptada önemli oranda reyting kaybı yasar arka sokaklar kadar izlenmiodu cuma pazartesi napar tahmin etmek zor

6 reytingi rahatlıkla alabilir gibi geliyor bana bugün.Ab de bunun daha da üstünde olacaktır.

Ankette 7'nin üstü imkansız olduğu için uçuk tahminde bulunmak isteyenlere 7+ şıkkı koydum, 8-9 vs. yazsaydım tahminler iyice imkansız olacaktı...

- - - Ekleme - - -

6 reytingi rahatlıkla alabilir gibi geliyor bana bugün.Ab de bunun daha da üstünde olacaktır.

İmkansız diyeceğim, kendi izlediğim dizi olduğu için öyle olmasını isterdim ama gerçekler böyle...

Ankette 7'nin üstü imkansız olduğu için uçuk tahminde bulunmak isteyenlere 7+ şıkkı koydum, 8-9 vs. yazsaydım tahminler iyice imkansız olacaktı...

- - - Ekleme - - -

İmkansız diyeceğim, kendi izlediğim dizi olduğu için öyle olmasını isterdim ama gerçekler böyle...

Akşam reyting sonuçlarına bakarak karar veririz artık endgame. :) Bilmem ben böyle düşünüyorum nedense .

- - - Ekleme - - -

Şahsen diziyi takip eden biri değilim bende :)

Sonuçlara bakarız tabi de sadece rakiplere bakarak durumu anlamak mümkün, rakiplerin reytingi 3 katına çıkıyor pazartesi günü...

Bu hesapla Yalan Dünya A/B'de 3 bile alabilir...

Ama şöyle bir şey de var.Cuma günü yayınlanan tekrarı bile gayet hatırı sayılır oranlar alıyor hem de 2.likle kapatıyordu günü.Ab grubunda O Sesi geçer demiyorum ama reytinglerini düşürebilir diye tahmin ediyorum bakalım :)

Ama şöyle bir şey de var.Cuma günü yayınlanan tekrarı bile gayet hatırı sayılır oranlar alıyor hem de 2.likle kapatıyordu günü.Ab grubunda O Sesi geçer demiyorum ama reytinglerini düşürebilir diye tahmin ediyorum bakalım :)

Tekrarı yeni bölümün olduğu yerde yayınlandı, cuma günü Yalan Dünya seyircisinin izleyebileceği başka bir şey yok ki, Yalan Dünya'yı izleyenlerin Huzur Sokağı'nı izleyeceğini sanmam.

Pazartesi ise Yalan Dünya'nın kitlesi O Ses'i ve Karadayı'yı izliyor, rekabet çok.

Rakip programlar her açıdan avantajlı hem reklama az giriyorlar hem de özellikle Karadayı'da bir hikaye ve merak var, Yalan Dünya hem tam reklamlı hem de durum komedisi, hikaye yok...

cuma günü abdeki rakibi 7lerde alıyodu ve dizi 9 reyting alıyodu pazartesi bir rakibi 15 diğeri 11 alıyo yalan dünya abde rakiplerin karşısında düşüş yaşayarak bence 6 alır

7-9 arası alır diye düşünüyorum. En azından A/B grubunda bunu alırlar. :)

tahminleri neye göre yapıyoruz totale göremi ab grubuna göremi .??

totalde her zamanki gibi düşük alır

ab grubunda karadayıdan 1 reyting kapar o ses ten 5 reyting kapar iki reytingde diğer proğramlardan kapsa 8 reyting eder.. allah bereket versin :))

tahminleri neye göre yapıyoruz totale göremi ab grubuna göremi .??

totalde her zamanki gibi düşük alır

ab grubunda karadayıdan 1 reyting kapar o ses ten 5 reyting kapar iki reytingde diğer proğramlardan kapsa 8 reyting eder.. allah bereket versin :))

öle bi dava
yok

oses türkiye 5 reyting fark takar karadayı ve yalan dünyaya :) bunlar gerçekler