Yalan Dünya Tutar Mı?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel Vb. geniş oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin şahsen tanıtımlarına göre değerlendirirsem basit bi sti-com oluşuyla göze çarpıyor. Bu nedenden dolayı ben bu oyuncu kadrosunun harcanacağını ve dizinin pek tutacağını sanmıyorum... Fakat bu benim şahsi görüşüm... Yalan dünya gerçekten belkide 2. avrupa yakası olabilir. Çünkü kanal Dde bu yüzden yapıyor bu diziyi... Ama ben izlemeyi düşünmüyorum... Sizlerin fikrinide öğrenmek istiyorum.

By; Dizi Koliqq

Bence tanitimlara bakarak dizinin tutup tutmayacagina garanti veremeyiz. Ne kötü tanitimlar gördük ve sonuç itibariyle çok güzel proje oldu.

Bence tanitimlara bakarak dizinin tutup tutmayacagina garanti veremeyiz. Ne kötü tanitimlar gördük ve sonuç itibariyle çok güzel proje oldu.

Valla basit bi sit-com... ayrıca kanal Dnin rengine sit-com hiç gitmiyor sit-com genelde atv veya showda güzel oluyor..... kanal renkleri çok önemli... kanal dde bastleşebilr bu dizi...

Açıkçası basit sit-com diyebilmek kolay bir iş değil, sit-com'ların bence hepsi aynı kalitededir, önemli olan hikayedir, hikayenin beğenilip beğenilmeyeceğini de göreceğiz.

Ama ben tutmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum, sadece saatinde çok etkili olamayabilir, duruma göre günü ve saati değiştirilebilir ama her halukarda %15 düzeyinde izlenir, bu da Kanal D için yeterlidir.

bu reyting sisteminde geniş aile ve leyla ile mecnun reyting bakımından tutmadıysa ya basit komedi olması lazım bu ülke orta yaş komedisini sever

bu reyting sisteminde geniş aile ve leyla ile mecnun reyting bakımından tutmadıysa ya basit komedi olması lazım bu ülke orta yaş komedisini sever

Geniş Aile ilk sezonunda çok iyi gitmişti. Son yıllardaki en yüksek komedi reytingler Geniş Aile'ye ait.

Yalan Dünya, Geniş Aile'den sonra D Yapım'ın ilk komedi projesi. Ben kaliteli bir iş olacağına eminim. Gülse Birsel isminden dolayı dizi 1-0 önde başlıyor ve birçok kişi 2 yıldır bu diziyi bekliyor. Dizide Beyazıt Öztürk, Sarp Apak gibi kendi hayran kitlesi olan oyuncular da var. Büyük ihtimal Kanal D ortalamasının altında kalır ama yine de çok kötü gitmez ve sezon sonunu görür...

Geniş Aile ilk sezonunda çok iyi gitmişti. Son yıllardaki en yüksek komedi reytingler Geniş Aile'ye ait.

Yalan Dünya, Geniş Aile'den sonra D Yapım'ın ilk komedi projesi. Ben kaliteli bir iş olacağına eminim. Gülse Birsel isminden dolayı dizi 1-0 önde başlıyor ve birçok kişi 2 yıldır bu diziyi bekliyor. Dizide Beyazıt Öztürk, Sarp Apak gibi kendi hayran kitlesi olan oyuncular da var. Büyük ihtimal Kanal D ortalamasının altında kalır ama yine de çok kötü gitmez ve sezon sonunu görür...
demek istediğimi yanlış anlamışsın herhalde geniş aile'ye ele alırsak dediğin gibi ilk sene liderdi sonra düştü ama eğer klasik komedi olsaydı 3-4 sene o reytinglerle devam ederdi
yalan dünya'da öyle güzel bir komedi olacak ortalama değil onun için 1 sene iyi götürür lider olmasa da ama sonra komedi dizilerinin kötü yanı olan reyting sıkıntısını çeker en azında 2013 haziran'ı görür