Yalan Dünya Rtük Sebebiyle Yayınlanmamış

Reklamları çıkarırsan bütünlük bozulur, Yalan Dünya'da reklam sırasında hikaye de akıyordu, araya sokuşturulmuş değildi.

Hem millete ödetmekle ne alaka, Kanal D kendi kaybetti bu bölümü yayınlamayarak. Fakat mecburiyetten yayınlanmadı belli ki !

Kanal D aldığı reklamlarla yeni bölümün yarısı kadar bile para kazanamamıştır muhtemelen, hem ceza ödeyecek hem de gelecek paradan oldu, sence bunu hangi kanal ister ?

Butun reklamlar araya sokusturumus. mesela gecen hafta deniz dondurma aliyor dolaptan olay bitiyor. ondan once nineye tavuk geliyor tornu soruyor bana yokmu yok diyor konu bitiyor...

hic masrafi yok kolaj yayinlaManin ama gor bak yeni bolumden cok az dusuk reyting alacak (8 civari) eski bolumler. kisacasi tum reklamlar cepte. yeni bolum cekmeden ufak bahaneyle ( cogu kisi bu uyduruk bahaneye hak verecek. zaten resmi aciklama yapmiyorlar yaparlarsa kose yazarlari topa tutar) paralari indragandi yaptilar.

Beyazsoy bölümleri izlediğin halde nasıl bu kadar yanlış konuşabiliyorsun anlamıyorum.

Öyle uydurma reklamlar da vardı ama hikayenin içinde olanlarını da gördük. Belki yeni bölümde reklamlar hikayenin çok içindeydi ve kesilince absürt durdu.

Reyting tahminin ise hiç gerçekçi değil, ayrıca kolaj değil, tekrar.

bolum icine yedirilmis reklami birak yalan dunyayi ben suana kadar hic bir dizide gormedin. en fazla reklam 30saniye suruyor bir iki kelam ediliyor bitiyor. zaten dikkat et o reklamlar tekrar bolumde cikariliyor. yoksa tekrarda cikarilmiyacak reklam rtuge extra para verilmesi demek

tekrarda cilarilabiliyorsa yeni bolumde dr cikarilirilir.

bu tekrar bolum 7-8 arasi reyting alacaktir engame gor bak ab de ikincilik garanti. turk deyircisi aliskanliklarini birakmaz. ekrana oturmus yeni bolum ciacak mi diye saf saf beklemistir.
))))))

aynen çıkmayıncada sovmuslerdır

buyuk bir kismi sovmus bir kismida yeni bolum diye izlemistir
)))))))

Oha artık, abarttınız iyice.

Ama şu bir gerçek ki Yalan Dünya tekrarı en çok izlenecek dizilerden biridir. Özetlerinden belli oluyor bu. Ama bugün alacağı reyting 4'ü geçmez.

Oha artık, abarttınız iyice.

Ama şu bir gerçek ki Yalan Dünya tekrarı en çok izlenecek dizilerden biridir. Özetlerinden belli oluyor bu. Ama bugün alacağı reyting 4'ü geçmez.

totalde mi ab de mi 4 u gecmez ... totalde rahat 4 reytingi gecer ab de 7-8arasi alir ...

boş ver sen yine yorum yap .. yoksa biz dogruyu nasıl bulacagız .... senin yazdıklarının tam tersine bakarak biz dogru yorum yapıyoruz
))))))))

Arada tutturduğum oluyor, hakkımı yeme.
Bugün Yalan Dünya'da tam isabet kaydedeceğim.

Ayıp ayıp, benim %100 gerçek tahminlerimi kıskanıyor olabilir misiniz acaba ?

10'u kimse beklemiyordu, o hata sayılmaz, SBT'nin suçu o.

Olurmu ya yazilarim duruyor. totalde 4 u rahat gecer abde de 8 civari alir dedim. yani bekleyen varmis.. tek sen bekleniyordun
))) sadece sbt beklentilerin biraz ustunde acikladi okadar

Olurmu ya yazilarim duruyor. totalde 4 u rahat gecer abde de 8 civari alir dedim. yani bekleyen varmis.. tek sen bekleniyordun
))) sadece sbt beklentilerin biraz ustunde acikladi okadar

yine haklı cıktık aga ab birinci olur demistim olduda