Yalan Dünya Neden Yayınlanmayacak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Başrollerinde Beyazıt Öztürk, Olgun Şimşek, Füsun Demirel, Altan Erkekli gibi isimlerin yer aldığı Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisi bu akşam yayınlanmayacak. Yerine İlker Ayrık'ın sunduğu Ben Bilmem eşim Bilir yarışması ekrana gelecek.

Bunun nedeni Beyazıt Öztürk'ün reklam çekimleri dolayısıyla yurtdışına çıkması, geçen hafta Beyaz Show banttan yayınlanmıştı, bu hafta ise ekrana gelmeyecek. Beyaz Show 15 Mart'ta ekranlara dönüş yapacak.

Yalan Dünya ise 11 Mart Pazartesi günü yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

0ZY4YASa4GIYTYuvUZBsG784.jpg

Sanmıyorum bu nedenden dolayı olduğunu, nitekim stock bölümler çekmek zorundaydılar o zaman..

Çünkü bu çok mantıklı bir şey: bir dizi her an için en azından 1 veya 2 stock bölüm çekmek zorunda ne olursa olsun diye..

Dediğim gibi Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir'i test edecek bu akşam nasıl sonuçlar alacak diye..

Çünkü bu çok mantıklı bir şey: bir dizi her an için en azından 1 veya 2 stock bölüm çekmek zorunda ne olursa olsun diye..

Dediğim gibi Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir'i test edecek bu akşam nasıl sonuçlar alacak diye..
Bencede. Umarım Ben Bilmem Eşim Bilir iyi oranlar alır. Ve Yalan Dünya gün değiştirir. Kayıp Şehir'de başka bir güne alınıp Final bölümünde ekranlara iyi oranlarla veda edebilir :)

Önce ben de deneme olacağını düşündüm Ben Bilmem Eşim Bilir konusunu. Ama Kanal D sonuçları beklemeden Kayıp Şehir`in fragmanını çıkarmış bile. Demekki maksadı denemek değil.

yd nin nedeni pek inandırıcı gelmedi hadiarka sokaklar ya da intikam olsa neyse komedi dizisi 3 güne çekilir bir bölümü :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy