"Yalan Dünya" Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
® Productions
Sunar

yalan dünya

12 temmuz Cuma başlıyor!

Dizinin tanıtım fragmanı 6 temmuz Cumartesi, karakterler ise 7 temmuz Pazar akşamı sizinle olacak!

Dizide rol alan oyuncular:

Almila
Billy Kane
denizz19
mrt-06
dizi kolik
xBUGRAx
Arslan Bey
ozgur2112
Orcun_22
KK|Batman
Fks14
yatutarsa
OzaN
Reytinger
hayret bi şey
berkann
Yakamoz-Asi
xdragxx
Forumdash
muhtesemyuzyil
primavera
Prncss..
BuraK
takas
Xantier
S.G.A.T.
*Dream*
çocuklarduymasın
kvp

"Küçük Sırlar" oldu, "Yalan Dünya".

Benim kim olacağım belli mi RevaN? @RevaN

Aslında "Sanal Dünya" ismi daha hoş duruyor.

Aklıma ilk gelen isimdi ama Yalan Dünya çok daha uygun geldi. Sanal olmayacak çünkü yalan olacak dünya.

Benim kim olacağım belli mi RevaN? @RevaN

Aslında ben uyarlamayı düşünmüyorum Esra, tamamen farklı şeyleri yazmayı planlıyorum ama herkes uyarlama diyince kafama da yatmadı değil. Henüz karar vermedim.

- - - Ekleme - - -

Bekliyoruz.
Sanal Dünya olsa ya adı?
İlk düşündüğüm isimdi. Nedenini açıkladım yukarıda.

Aslında ben uyarlamayı düşünmüyorum Esra, tamamen farklı şeyleri yazmayı planlıyorum ama herkes uyarlama diyince kafama da yatmadı değil. Henüz karar vermedim.

Uyarlama yapıyorsan ben Vasfiye olayım. Valla. :GDG:

Fena olmaz aslında. O özelliklere sahip birçok kişi vardır bizim forumda. Aslında oradaki hareketleri gerçek hayatta da yapıyoruzdur.

Aslında diziyi sadece bizim forum üzerine kurup ara ara başka karakterler getirmek istedim ama xemrexxx`inkine çok benzeyek. Bu yüzden bu daha iyi bir fikir.

- - - Ekleme - - -

bekliyoruz
.yazmaya başladın mı?
Tam değil. Kafamda var ama bir şeyler.

Aslında diziyi sadece bizim forum üzerine kurup ara ara başka karakterler getirmek istedim ama xemrexxx`inkine çok benzeyek. Bu yüzden bu daha iyi bir fikir.

Öyle yapta dizi ve filmlerdeki karakterlere de esinlen az da olsa. Garip birşey çıkart ortaya.