Yalan Dünya Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'nin büyük bir merakla beklenin yeni komedi dizisi "Yalan Dünya", 13 Ocak Cuma günü başlıyor.

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk'in yaptığı, müziklerini Nil Karaibrahimgil'in hazırladığı "Yalan Dünya" 13 Ocak Cuma gününden itibaren her Cuma saat 20.00'de ekrana gelecek.

Cihangir'in göbeğinde yan yana, hatta aynı terasta bir arada yaşamaya mahkûm, Türkiye'nin iki uç hayat tarzından gelen iki farklı ailenin komik hikâyelerini anlatan, kavgaların, çatışmaların, sırların, arkadaşlık ve aşkların da yaşanacağı "Yalan Dünya"nın başrollerini ise; Altan Erkekli, Füsun Demirel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Tuna Orhan, Ömür Arpacı, Hakan Meriçliler, İrem Sak, Gupse Özay ve Gönül Ülkü paylaşıyor.

Yapım Şirketi : D Yapım
Genel Koordinatör : Özge Şen
Dramalar Direktörü : E. Ayşe Durmaz
Yönetmen : Jale Atabey Özberk
Senaryo : Gülse Birsel
Uygulayıcı Yapımcı : Ahmet Kayımtu
Görüntü Yönetmeni : Serdar Armutlu
Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak
Müzik : Nil Karaibrahimgil
Oyuncular: Altan Erkekli (Şehmuz), Füsun Demirel (Servet), Olgun Şimşek (Selahattin/Ahmet), Beyazıt Öztürk (Rıza), Gülse Birsel (Deniz), Hasibe Eren (Gülistan), Sarp Apak (Emir), Öner Erkan (Bora), Nihal Yalçın (Açılay), Bartu Küçükçağlayan (Orçun), Tuna Orhan (Tufan), Ömür Arpacı (Reis), Hakan Meriçliler (Çağatay), İrem Sak (Tülay), Gupse Özay (Nurhayat) ve Gönül Ülkü (Afife)

Kaynak: Kanald.com.tr

Günü güzel izliyeceğim.Merakla bekliyorum İnşallah bekleneni verir

Star'ın Bir Çocuk Sevdim'i başlattığı gün, Kanal D'de Yalan Dünya'yı başlatıyor, hangisinin kazanacağı belli ama acaba Feriha ve Hayat Devam Ediyor'la birlikte sıralama nasıl olacak?

Umarım dram dizilerinin arasında diğer komedi dizileri gibi kaybolmaz ve başarılı sonuçlar alır. Merakla bekliyorum...

Aslında tanıtımlardan çok komik görünmüyor, 5-6 reytinglerde gidebilir kanımca ama daha aşağı düşeceğini sanmıyorum,Gülse Birsel istikrarlı bir yazar, ilk bölüm iyi,sonradan kötü olmaz.

Cuma yerine Çarşamba da düşünülebilirdi ama Çocuklar Duymasın'ın olması sıkıntı yaratabilirdi. Cuma günü komedide rakipsiz :)

Cuma yerine Çarşamba da düşünülebilirdi ama Çocuklar Duymasın'ın olması sıkıntı yaratabilirdi. Cuma günü komedide rakipsiz :)

Evet haklısın,tek komedi dizisi,acaba bu bir avantaj mı ? Feriha gençlerin çok sevdiği bir dizi, yalan dünya da gençlere hitap ediyor, Feriha Yalan Dünya'yı baskılar tahminen, Hayat Devam Ediyor ise etkilenmez, Hayat devam Ediyor ile Yalan Dünya'yı aynı kişilerin izleyebileceğini hiç sanmıyorum.

Cuma gecesi benim için boştu Cuma olması dizinin çok iyi oldu gerçekten :smile:

Tam da bekledigim gündü.. A/B grubunda TOTAL grubunda daha iyi gidecektir

Evet haklısın,tek komedi dizisi,acaba bu bir avantaj mı ? Feriha gençlerin çok sevdiği bir dizi, yalan dünya da gençlere hitap ediyor, Feriha Yalan Dünya'yı baskılar tahminen, Hayat Devam Ediyor ise etkilenmez, Hayat devam Ediyor ile Yalan Dünya'yı aynı kişilerin izleyebileceğini hiç sanmıyorum.

katılıyorum bencede hayat devam ediyor yalan dünyadan fazla etkilenmez özellikle totalde hiç etkilenmez.