Yalan Dünya Finalinin Saati Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,576
Puanı
1,061
Kanal D'nin başarılı dizisi Yalan Dünya'dan yeni bir haber daha var!

Bilindiği gibi, 4 sezondur ekranlara gelen dizi yarın son bölümüyle ekrana gelecek ve ekranlara veda edecek. Vedaya saatler kalmışken kanaldan yeni bir haber daha geldi. Dizinin finalinin de saati değişti. Fragmanda 23.00 yazmasına rağmen, son bölümün kanal tarafından 23.15'te yayınlanacağı ortaya çıktı. Senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı dizi, birbirine komşu olan ve aynı terasta yaşayan iki ailenin yaşadığı eğlenceli olayları anlatıyordu.

Yalan Dünya, final bölümüyle yarın 23.15'te Kanal D'de!

Son bölümün 2. fragmanı:
http://video.kanald.com.tr/yalandunya/90-Bolum-Fragmani-2/27347

Bende 20:00'da falan sanmıştım zaten final değil öylesine bir bölümle bitecek dizi. Ama yanarım yanarım da Revan'ın dediği gibi şu diziyi 20:00'da denemeyen Kanal D'nin aklına yanarım.

Bende 20:00'da falan sanmıştım zaten final değil öylesine bir bölümle bitecek dizi. Ama yanarım yanarım da Revan'ın dediği gibi şu diziyi 20:00'da denemeyen Kanal D'nin aklına yanarım.
Kanal D'nin gerçekten böyle bir şey yapacağını mı düşündün? 😱

Hem kanal zaten çoktan yitirdi aklını, daha bir şey söylenmez artık...

Kanal D'nin gerçekten böyle bir şey yapacağını mı düşündün? 😱

Hem kanal zaten çoktan yitirdi aklını, daha bir şey söylenmez artık...
20:00'da bu bölümü denese AB grubunda en az 5 reyting alır bunu görebiliyorum ben ama kanal kafasına vuracak bence çünkü Hayat Yolunda için de yolun sonu yakın.

20:00'da bu bölümü denese AB grubunda en az 5 reyting alır bunu görebiliyorum ben ama kanal kafasına vuracak bence çünkü Hayat Yolunda için de yolun sonu yakın.
Hayat Yolunda için tam iki dizi harcandı, değer miydi hiç? Onun finalini de dört gözle bekliyorum...

Hayat Yolunda için tam iki dizi harcandı, değer miydi hiç? Onun finalini de dört gözle bekliyorum...
Ulan İstanbul'da bu hafta düştü eğer haftaya toparlamazlarsa 5'in altına düşerse onun da şansı azalacak gibi. Geriye Küçük Ağa, Kurtlar Vadisi Pusu, Güllerin Savaşı ve Arka Sokaklar kalıyor. Şeref Meselesi büyük ihtimalle tutacaktır ama dereyi görmeden paçaları sıvamak olmaz en az 6 reyting almalı bence iyi bir yayın hayatı sürdürmeleri için.

Yazık da gerçekten final bölümü değil mi ya

kanal d diziyi çoktan silmiş öylesine yayınlıyor

yazık mazık diyosunuz da bu dizi totalde yerlerde sürünüyor adeta kanal iyi bile dayandı
kanal d nin en az izlenen dizisi heralde yanlışım varsa düzeltin öyle ucuz bi işte değil ne yapcaklardı doğru karar

Güllerin Savaşı ile Urfalıyam Ezelden'in kitlesinin bir kısmı da aynı. Oradan UE'ye geçecek izleyiciler olursa GS de tehlike hattına girebilir. Akılsız Kanal D, yine Erler Film dizileri ve KVP ile ayakta kalacak işte. Ne bekliyorduk ki?

Yazık da gerçekten final bölümü değil mi ya
Tanıtımda "Final" yazıyor...

Güllerin Savaşı izleyicisi ile Urfalıyam Ezelden seyircisi bir olamaz sanmıyorum. Eğer Urfalıyam Ezelden çalabilirse, Şefkat Tepe izleyicisini alabilir gibi geliyor bana.

Güllerin Savaşı izleyicisi ile Urfalıyam Ezelden seyircisi bir olamaz sanmıyorum. Eğer Urfalıyam Ezelden çalabilirse, Şefkat Tepe izleyicisini alabilir gibi geliyor bana.
Mesela benim annem Gülfem'i de, Urfalı'yı da izliyor. İki kitlenin küçük bir kısmı aynı olabilir, ben bunu demek istedim. Biraz Sungurlar'dan, biraz GS'den, çok az Kertenkele'den, çok çok çok az Kiraz Mevsimi'nden, biraz da BTB'den çalsa yine iyidir...

Yalnız şöyle bir şey var hep çalacağından bahsediyorsun bunun bir de çaldıracağı reytingleri olmalı.

Çok yazık o saatte kim izlesin,zaten son bölüm bari saat 8'de yayınlanaydı,hayat yolunda'nın zaten bitme tehlikesi var.