Yalan Dünya Ekibi Gezi Parkı'na Destek Verdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Kanal D`nin ilgiyle izlenen komedi dizisi Yalan Dünya ekibi Gezi Parkı`na destek verdi.

Dizinin oyuncuları hem İstanbul Taksim`de Gezi Parkı için düzenlenen eyleme katıldı hem de setten de Gezi Parkı için destek verdiler. İşte o kareler:

BLpTHwrCcAAREpg.jpg

BLnG8ytCEAIB4I5.jpg

BLnGedlCQAA6od8.jpg

BLnF6NYCYAADKHR.jpg

BLnGDfNCIAEMuWf.jpg

BLnGcC-CIAArTJP.jpg

Gonca Vuslateri de sıkılan gazlara yakalanmış.

BLj2ThVCMAIiw8N.jpg

BLwRBc9CUAA3n5H.jpg

Ne kadar doğru sanatçıları ve dizileri sevdiğimin bir kez daha farkına vardım :)

arka sokaklar dizisine demişki basbakan desteklerseler yayından kaldırız demiş kullanıcağı bölüm 206 bölümmüş

BLnGedlCQAA6od8.jpg

Bu ne diyor diyeceksiniz ama hiç samimi bulmadım dizi setinde resim çekip twitter'a falan koymalarını.

BLnGedlCQAA6od8.jpg

Bu ne diyor diyeceksiniz ama hiç samimi bulmadım dizi setinde resim çekip twitter'a falan koymalarını.
Sadece sette çekmemişler ki, oyuncuların çoğu eylemde bizzat bulunmuş.

O zaman her kendini çeken samimi olmuyor mu?

Bence çoğu korkakların aksine taktir edilesi bir durum.

Sadece sette çekmemişler ki, oyuncuların çoğu eylemde bizzat bulunmuş.

O zaman her kendini çeken samimi olmuyor mu?

Bence çoğu korkakların aksine taktir edilesi bir durum.
Ya benim demek istediğim eyleme gideceksen sessizce git setten resimler koyup eyleme gidiyoruz dersen ben de samimi bulmam. Sadece Yalan Dünya'ya değil lafım bunu yapan ünlülere de lafım yani.

Ya benim demek istediğim eyleme gideceksen sessizce git setten resimler koyup eyleme gidiyoruz dersen ben de samimi bulmam. Sadece Yalan Dünya'ya değil lafım bunu yapan ünlülere de lafım yani.
Onu anlıyorum. Ama mesaj da resimlerle verilir tabii.

Ayrıca bugün o dediğin resimler olmazsa kimin destek verdiği anlaşılmaz ki. Destek çok olmalı ki işe yarasın.

Haberlerde birtek Eylemi görmüştüm:X Eylem'in tipte o tip zaten :X Yakışmıştı eyleme :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy