Μαнoni Favori Üye Katılım 6 Şubat 2011 Mesajlar 19,683 Reaksiyon puanı 704 Puanı 684 Konum Kocaeli 5 Aralık 2011 #21 Çok Yakın Zamanda Fatma GÜl Bitebilir bnce persembe pt1 yayınlanacak
bazinga Konu Sahibi Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,922 Reaksiyon puanı 51,344 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 5 Aralık 2011 #22 Fks14' Alıntı: Yalan Dünya PT-1'de yayinlanir Cuma bence.. Bir ÇOCUK SEVDIM pt-2.. ama baska türlü de olabilir Genişletmek için tıkla ... Bence de öyle olacak ama bir de Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi var. Onu ne yapacaklarını merak ediyorum kreys' Alıntı: Çok Yakın Zamanda Fatma GÜl Bitebilir bnce persembe pt1 yayınlanacak Genişletmek için tıkla ... Fatmagül'ün Suçu Ne, Haziran'da bitiyor. O zamana daha çok var
Fks14' Alıntı: Yalan Dünya PT-1'de yayinlanir Cuma bence.. Bir ÇOCUK SEVDIM pt-2.. ama baska türlü de olabilir Genişletmek için tıkla ... Bence de öyle olacak ama bir de Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi var. Onu ne yapacaklarını merak ediyorum kreys' Alıntı: Çok Yakın Zamanda Fatma GÜl Bitebilir bnce persembe pt1 yayınlanacak Genişletmek için tıkla ... Fatmagül'ün Suçu Ne, Haziran'da bitiyor. O zamana daha çok var
Fks14 Süper Emekli Katılım 15 Şubat 2011 Mesajlar 55,491 Reaksiyon puanı 2,354 Puanı 809 5 Aralık 2011 #23 OzaN' Alıntı: Bence de öyle olacak ama bir de Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi var. Onu ne yapacaklarını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bence Nurgül Yesilcay'in dizisi Cumartesi PT-2'de ekrana gelir ve en düsük ihtimalle Çarsamba PT-1'de...
OzaN' Alıntı: Bence de öyle olacak ama bir de Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi var. Onu ne yapacaklarını merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Bence Nurgül Yesilcay'in dizisi Cumartesi PT-2'de ekrana gelir ve en düsük ihtimalle Çarsamba PT-1'de...