Yalan Dünya Dizisinin Çekimleri Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
ozelhaber.gif

Avrupa Yakası ile büyük başarı yakalayan Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni dizisi Yalan Dünya'da geri sayım sürüyor. Aylardır süren ön hazırlıkların ardından nihayet dizinin çekimleri Çarşamba günü (7 Aralık) başlıyor.

Kanal D'de yayınlanacak dizide Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Sarp Apak, Olgun Şimşek, Hasibe Eren, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, Füsun Demirel ve Altan Erkekli gibi birçok ünlü oyuncu yer alacak.

Sene başında, dizinin tıpkı Avrupa Yakası gibi Çarşamba günü yayınlanacağı söyleniyordu fakat aldığımız son haberlere göre dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz belirsiz.

Diziyle ilgili yeni ayrıntılar belli oldukça yine burada, FavoriForumum.net adresinde olacak...

Sene başında, dizinin tıpkı Avrupa Yakası gibi Çarşamba günü yayınlanacağı söyleniyordu fakat aldığımız son haberlere göre dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz belirsiz.

[/B]Hangi gün olabilir ki? Cuma diyorum, Bir Çocuk Sevdim PT-2'ye kayar fakat Bir Çocuk Sevdim bu hafta önemli oranda yükseldi..[/SIZE][/COLOR][/FONT]

[/B]Hangi gün olabilir ki? Cuma diyorum, Bir Çocuk Sevdim PT-2'ye kayar fakat Bir Çocuk Sevdim bu hafta önemli oranda yükseldi..[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Yükselmesine rağmen en zayıf halka hala Bir Çocuk Sevdim gibi gözüküyor. Cuma günü başka komedi dizisinin de olmadığı düşünülürse Cuma iyi bir seçim olabilir :)

Bence komedinin asıl adresi: pazar dır çok güzel haraketler yerine geçebilir bence pazar 20:00da

Yükselmesine rağmen en zayıf halka hala Bir Çocuk Sevdim gibi gözüküyor. Cuma günü başka komedi dizisinin de olmadığı düşünülürse Cuma iyi bir seçim olabilir :)

Büyük ihtimalle Cuma günü yayinlanacaktir ve Gülse Birsel dizinin 90 dakika olmayacagini söyledi..

Evet 60 dakika olur ve 22.00'de Bir Çocuk Sevdim yeni bölüm başlayabilir. Ama bu durumda da iyi reytingler alan Beyaz Show'un 00.00'a kaydırılması gerekir...

Evet, bak Beyaz Show'u unutmus.. Bence böyle olur..

20:00= Yalan Dünya
21:30= Bir Çocuk Sevdim
23:30= Beyaz Show

İnanılmaz bir kadro ya, Beyaz'ın oyunculuk performansını merak ediyorum, Avrupa Yakası kadar güzel olmasa bile kötü olmayacaktır Gülse BİRSEL'in işi, merakla bekliyorum ama reyting beklemiyorum.

İnanılmaz bir kadro ya, Beyaz'ın oyunculuk performansını merak ediyorum, Avrupa Yakası kadar güzel olmasa bile kötü olmayacaktır Gülse BİRSEL'in işi, merakla bekliyorum ama reyting beklemiyorum.

Tamamen katılıyorum.

Komedi için artık yüksek reyting beklemek zor zaten. En azından kendini devam ettirsin yeter :)

Kadro iyi, fakat kanal D artik projeleri nereye koyacak kendi bile bilmiyor, bu ne hirstir hergun birinci olacam diye anlamak mumkun degil, bukadar buyuk bir televizyonun reyting kaygisini bir kenara birakip her ne olursa olsun elindeki kaliteli projelere sahip cikmasi lazim...

Kadro iyi, fakat kanal D artik projeleri nereye koyacak kendi bile bilmiyor, bu ne hirstir hergun birinci olacam diye anlamak mumkun degil, bukadar buyuk bir televizyonun reyting kaygisini bir kenara birakip her ne olursa olsun elindeki kaliteli projelere sahip cikmasi lazim...

Yeni bir şeyler üretmek her zaman iyidir bence. Kanal D, elindeki kaliteli işlere de sahip çıkmasını biliyor ama en iyi olmayı istiyorsan her zaman daha iyi olmaya çalışmalısın :)

İyi oldu bu haber. Şuan izlediğim hiç komedi dizisi yok. Ara sıra İstanbul'un Altınları'na bakıyorum. Onun dışında takip ettiğim bir komedi dizisi yok. Yalan Dünya'yı takip edebilirim. :)

Dizi yılbaşından sonra başlar bence. O zamana kadar da Bir Çocuk Sevdim dizisi veya Kanal D'nin bir başka dizisi bitebilir. ( Bizim Yenge olabilir )

İyi oldu bu haber. Şuan izlediğim hiç komedi dizisi yok. Ara sıra İstanbul'un Altınları'na bakıyorum. Onun dışında takip ettiğim bir komedi dizisi yok. Yalan Dünya'yı takip edebilirim. :)

Dizi yılbaşından sonra başlar bence. O zamana kadar da Bir Çocuk Sevdim dizisi veya Kanal D'nin bir başka dizisi bitebilir. ( Bizim Yenge olabilir )

O iki diziden birinin biteceğini sanmıyorum. Özellikle Bir Çocuk Sevdim son hafta baya toparlandı. Bu reytinglerle dizi bitmez :) Bizim Yenge de sezon sonuna kadar sürer bence...

Yalan Dünya PT-1'de yayinlanir Cuma bence.. Bir ÇOCUK SEVDIM pt-2.. ama baska türlü de olabilir