Yalan Dünya Dizisinde Yapılan Tanıtım Müthiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Milliyet gazetesi televizyon yazarı Sina Koloğlu, Zeki Demirkubumuz'un yeni filmi ile Yalan Dünya dizisindeki espri arasında bağ kurdu:
"İlk yazanlardanım; Yalan Dünya dizisinde Açılay karakterinin Zeki Demirkubuz'un filminde oynamak istemesi üzerine yapılan espriler. Kısaca entel filmlerde oynamak isteyen oyuncu hali vardı Açılay'ın söz konusu diyalogların geçtiği sahnede. Zeki Demirkubuz; "Başlangıçta ismimin geçmesi hoşuma bile gitti ama devam ettikçe rahatsız oldum" dedi.

Yönetmenin filmi Yeraltı'nın tanıtımları dönmeye başladı. Nihal Yalçın (Açılay) filmin başrol oyuncularından biriydi. Yönetmenin dizide esprisinin yapılması, o oyuncunun söz konusu yönetmenin filminde başrol oynaması tesadüf müydü? Filmle ilgili haberlerin Yalan Dünya'nın Açılay'ı da oynuyor' diye çıkması bu tesadüfün aslında tesadüf olmadığını göstermiyor mu?

yalandunya2.jpg

Komplo teorisi üretmeye gerek yok kanımca. belki Gülse Birsel bunu düşünerek yazmış olabilir ama Zeki Demirkubuz rahatsız olduysa hakikaten rahatsız olmuştur, her şeyin bir oyun olduğuna inanmıyorum.