"Yalan Dünya"dan "O Ses Türkiye"ye ve "Muhteşem Yüzyıl"a Gönderme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Kanal D'nin sevilen komedi dizisi "Yalan Dünya" geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan Yeni Bölümünde "O Ses Terkiye"ye göndermede bulundu.

Dizide yapımcı Tufan, çektikleri "Fıratın Yazgısı" dizisinin saatini uzatarak 4 saate çıkarttı. Ve aynen şu lafı kullandı. "Ne kadar uzun süre, o kadar reyting".

Tabii ki, 4 saat dizi çekmek onlar için kolay olmayacaktı. Bu sefer Tufan Televizyonda tutan işlerden karma yaparak diziye dahil etti, ve Osmanlı döneminde geçen bir Ses Yarışması düzenledi.

İşte o görüntüler:

Moderatörün son düzenlenenleri:
1 dk izledim bu ne abartılı konuşmalar ya gerisini izlemeye gerek duymuyorum neden izlenmediği bence açık

Süperdi bu bölüm :D

Aynen. Ben de çok sevdim. :D

1 dk izledim bu ne abartılı konuşmalar ya gerisini izlemeye gerek duymuyorum neden izlenmediği bence açık

Takas sen diziyi baştan izlemediğin için anlamıyorsun yahu.

Dizinin konusu aslında bu değil. Kötü bir yapımcı var dizide. Sürekli saçma hikayelerle dizi çekiyor.

Şimdi reytingi arttırmak için dizinin süresini arttırıyor ama çekecek bir şey yok. O yüzden tutan işleri toplayıp kendisi çekiyor.

Hep sahneleri izlediğin için sana güzel gelmiyor. Normal dizi yani. Dizinin içinde başka dizi çektikleri için öyle konuşuyorlar. Dizideki Yapımcı istiyor yani. Bilmem anlatabildim mi?

- - - Ekleme - - -

Hatta Deniz Hadise gibi "Bana Gel, Geeeel" diyor. :D

osmanlı dönemi diye öyle demiş işte :D alakası yok ama

Muhteşem Yüzyıl ile ne alakası vardı onu anlamadım? :)

Osmanlı döneminde geçiyor.

Diziyi izletken dikkat etmedin herhalde.

Tufan Tv'de tutan işlerden karma yapacağın dedi. Muhteşem Yüzyılla O Ses'e gönderme yapmış. Her yerde böyle yazıyor. :)

Acundan 2, İntikamdan 3 share çalsak yeter demiş. :D

Güzeldi bu sahneler. Gülse Birsel'i tebrik etmek gerek. :)

Biraz gereksiz abartı olmuş ama güzel sayılır.

ortada gönderme yok beyller direk sataşma var. acun dava açsa formatımı çaldılar diye davayı kazanır. yalan dünya klasiği açıkça rakiplerine karalama politası bu ayıp önce hayat devam ediyora saldırdı şimdi acuna saldırıyorlar. ayıp denen bişey var

ortada gönderme yok beyller direk sataşma var. acun dava açsa formatımı çaldılar diye davayı kazanır. yalan dünya klasiği açıkça rakiplerine karalama politası bu ayıp önce hayat devam ediyora saldırdı şimdi acuna saldırıyorlar. ayıp denen bişey var
Acunun kendi formatı mı? Acun yabancı ülkelerden almış. :F

Acun'un bunu kötü algılayacağını hiç sanmam ve ortalamada karalama olduğunu düşünmüyorum. Daha önceden Var mısın Yok Musun ile birlikte bölüm çekmişlerdi Acun Ilıcalı ile. Daha sonra da Var Mısın Yok Musun'a Burhan Altıntop konuk olmuştu :)

Bana geeeel, gel banaaaaaaa. :d :d

Aslında gönderme değil çok güzel olmuş.Eminim Acun Ilıcalı ve Muhteşem Yüzyıl ekibi kızmamıştır.Hatta mutlu olmuşlardır. Çünkü taklit edilebiliyorsan iz bırakmışsın demektir.

Acun'un bunu kötü algılayacağını hiç sanmam ve ortalamada karalama olduğunu düşünmüyorum. Daha önceden Var mısın Yok Musun ile birlikte bölüm çekmişlerdi Acun Ilıcalı ile. Daha sonra da Var Mısın Yok Musun'a Burhan Altıntop konuk olmuştu :)

o durumda ikiside reyting aldı acun farklı sahneleri gösteri avrup yakası farklıve yarışmayı tiye almak yoktu burhan altıntopa güldü millet.. ama burda direk kopya var. acun daha önce şahana dava açmıştı şahan acunun taklit ediyordu onu tiye alıyordu. gülsede bunu devam etirrise acun onada da dava açar

- - - Ekleme - - -

Acunun kendi formatı mı? Acun yabancı ülkelerden almış. :F

türkiye hakları acuna ait

haremde de ypıldi aynısi acun bişi yapamaz şirin gözükme cabasında halk cocugu ya//

Yalan Dünya dizisini pek fazla beğenmiyorum komedi dalında ancak bu sahne güzelmiş. :)