Yalan Dünya Cuma Olursa Reyting Sıralaması Nasıl Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
kanal d bir çocuk sevdimi stara verince cuma gününe büyük ihtimal yalan dünyayı koyacaktır.sizce yalan dünya cumaya gelirse reyting sıralaması nasıl olur?

benim tahminim totalde zirve mücadelesi veremez ama ab de üstlerde olur.
total
1.hayat devam ediyor
2.adını feriha koydum
3.yalan dünya
ab
1.hayat devam ediyor
2.yalan dünya
3.adını feriha koydum

eee tahminlerinizi yapın

TOTAL
1.Hayat Devam Ediyor
2.Adını Feriha Koydum
3.Yalan Dünya
4.Bir Çocuk Sevdim

Totaldeki sıralamayı kestirmek güç değil. Büyük ihtimal bu şekilde sıralanırlar ama A/B'de her şey olabilir. Hayat Devam Ediyor izleyici kaybetmeye başladı son haftalarda. Yalan Dünya'nın başlamasıyla bir grup izleyici oraya kayabilir. Adını Feriha Koydum'dan da kayma olacaktır Yalan Dünya'ya. Bu üç dizi A/B'de bence 7-8 civarı reyting alırlar ve kafa kafaya giderler. Yalan Dünya, ilk bölümüyle A/B'de 1.olabilir...

TOTAL
[/B]1. Hayat Devam Ediyor
2. Adini Feriha Koydum
3. Yalan Dünya
4. Bir Çocuk Sevdim

A/B
1. Hayat Devam Ediyor / Adini Feriha Koydum
2. Yalan Dünya
3. Adini Feriha Koydum / Hayat Devam Ediyor
4. Bir Çocuk Sevdim[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Yalan Dunya cumaya olursa Feriha'yi cok etkiler. Cunku ikisininde cogu izleyicisi genclerden olusuyor. Hayat Devam Ediyorun reytinglerinin cok fazla etkilenecegini dusunmuyorum hatta isine bile gelebilir.

Bence Adini Feriha Koydum düsüse geçmez çünkü elde etmis oldugu hayran kitlesi var, onu kaybedecegini sanmiyorum.

Adını Feriha Koydum gerçekten başladığı günden beri belli bir reytingin altına hiç düşmedi. Ama 10 reyting üstünü göremez bence artık. 7-8 reyting ile devam eder

Adını Feriha Koydum gerçekten başladığı günden beri belli bir reytingin altına hiç düşmedi. Ama 10 reyting üstünü göremez bence artık. 7-8 reyting ile devam eder

katılıyorum

Bence Hayat Devam Ediyor Total'de zirveyi hic kimseye kaptirmaz. Yükselme ihtimali de büyük, cünkü Adini Feriha Koydum daha cok genclere hitap ediyor ve Yalan Dünya'yi gencler izleyebilir. Adini Feriha Koydum iki grup'tada ciddi oranda reyting kaybeder. Hayat Devam Ediyor AB'de 10 reytingin altina bile düsüp zirveyi Yalan Dünya'ya kaptirabilir. Yalan Dünya ise Total'de Atv ve Show'un arkasinda kalip, AB'de ucabilir.

1.Hayat Devam Ediyor [ TOTAL A/B]
2.Adını Feriha Koydum [ TOTAL A/B]
3.Yalan Dünya [ TOTAL A/B]
4.Bir Çocuk Sevdim [ TOTAL A/B]
5 Akasya Duragi [ TOTAL A/B]

TOTAL

1. Hayat Devam Ediyor
2. AFK
3. Yalan Dünya
4. Bir Çocuk Sevdim

A/B

1. Yalan Dünya
2. Hayat Devam Ediyor
3. AFK
4. Bir Çocuk Sevdim

Yalan Dünya ilk bölümüyle A/B'de zirvede yer alır. Sonradan 2. sıraya düşer

Evet Feriha'nin gercekten saglam bir izleyici kitlesi var fakat bu zamana kadar karsina gelen rakipler, Hanimin Ciftligi ve Hayat Devam Ediyor gibi onun izleyici kitlesini pek etkilemiyecek yapimlardi. Ben gercekten ne olacagini merak ediyorum cunku Ferihadan Yalan Dunyaya ciddi kayma olabilecegini dusunuyorum, ama Ferihayi da gecebilecegini hic dusunmuyorum. Cok tatli rekabet olacak, keske hergun boyle hareketli olabilse

TOTAL:
1. Hayat devam ediyor
2. Adini Feriha koydum
3. Yalan Dünya

AB:
1. Adini Feriha koydum
2. Yalan Dünya
3. Hayat devam ediyor

işi çok zor olur böyle bi riske de girmez kanal d bence

total ab
1.hayat devam ediyor 10 1.yalan dünya 9.5
2.adını feriha koydum 8.5 2. adını feriha koydum 8