"Yalan Dünya" Bu Akşam Özetsiz Yayınlanacak!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
ozelhaber.gif

Kanal D'de Cuma geceleri ekrana gelen "Yalan Dünya" dizisi bu hafta 22.bölümüyle özetsiz yayınlanacak.

Yalan Dünya'da bu akşam bunalım var! Yalan Dünya özetsiz yeni bölümüyle 20:00'de! #bunalimagirdigimde

unlu-sunucu-yalan-dunya-39-da-oynamak-istiyor-3205802_o.jpg

Feriha'dan reyting koparmaya çalışacak sanırım. :)

Böyle daha iyi olur gibi duruyor dizi adına. :)

Düşen reytinglerini toparlama çabası içinde.Bakalım özetsiz yayınlanması işine yarayacak mı hep beraber göreceğiz :)

Ben reyting yükselecegini pek zannetmiyorum

Aynen bende düşünmüyorum.Totalde yine düşebilir belki Ab'de oranlarını eskiye oranlayabilir.

Özet konusu hassas bir konu. Ters de tepebilir aksine yükselebilir de. Ama ben Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum!

Bence yükselir. Çünkü maçla çakışmayacak. Son 10 dakikası filan çakışır. Adını Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor ile de ilk 40-45 dakikası çakışmayacak. :)

Yani yükselmesi yüksek ihtimal. :)

Almanya maçı karşısında yokları oynayacağını anladığı için özetsiz başlatacaklar :)

Bence yükselir. Çünkü maçla çakışmayacak. Son 10 dakikası filan çakışır. Adını Feriha Koydum ve Hayat Devam Ediyor ile de ilk 40-45 dakikası çakışmayacak. :)

Yani yükselmesi yüksek ihtimal. :)

feriha çakıssa nolu maçı çok rahat al aşa eder feriha objektif olarak konusuyorum

- - - Ekleme - - -

Almanya maçı karşısında yokları oynayacağını anladığı için özetsiz başlatacaklar :)

aynen katiliyorum