Yalan Dünya 81. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm muhteşemdi cidden, yarın AB'de zirveyi alırsak şaşırmam. :Z

Bölüm neredeyse bitti. Yorumumu yapayım.

Tam istediğim gibi her karakterin başına başka olay geldi. Formdan düşen Vasfiye bile çok formundaydı bu bölüm. :Z

Öncelikle çok güzel bir bölümdü. Uzun zamandır bu kadar yüksek puan alan bölüm yoktu benden.

Nursel'i özlemişiz. Her bölüm olur umarım. :F Beni bu zombiyle bıraktınız demesi süperdi. Sürekli alkol peşinde kadın. :kiki: Adanın yıldızıydı.

Nurhayat ile Melisa`nın muhabbetleri sesli güldürdü.

Melisa: 10 puan üzerinden puanlarsak Brad Pitti 10`sa Bora kaçtır.
Nurhayat: Melisa Angelina 10`sa sen 0`ın altındasın. Azıcık kendimizi bilelim.

Bu sahnede sesli güldüm. :F

Survivor olayı süperdi. Her sahnede heyecanlı şarkı ve konuşmaları. Ama bence Acun gibi arada yabancı müzikler de çalsaydı gönderme olarak. :A @xemrexxx @mrt-06

Gece kamerası bile vardı yeşil yeşil. :D

Zerrin için uzun zaman sonra güzel bölüm yazdı Gülse. Kendi olayı da vardı. Sigorta işi çok iyiydi. Şehmuzla maceraları ve konuşmaları sesli güldürdü. :D Hayatında başka sigortacı mı var? :D

Bu bölüm Vasfiye süperdi. Tam formundaydı.

Orçun: Ne yapıyorsun?
Vasfiye: Direk gibi durduğun için direk dansı yapıyorum. :D

Kısacası süperdi bu bölüm.

Puanım 9/10

Bölüm o kadar uzun oluyor ki, Valla unutuyorum bile bazı yerleri yorumlarken. Ama uzun bölüme rağmen iyi güldürdü. :D
Cidden. :D Geçen hafta da epey uzundu, önceki haftalara göre. Bölüm güzeldi ama kısa yazsın Gülse azcık. :( Biz kısa yazsın dedikçe uzatıyor. :D

Cidden. :D Geçen hafta da epey uzundu, önceki haftalara göre. Bölüm güzeldi ama kısa yazsın Gülse azcık. :( Biz kısa yazsın dedikçe uzatıyor. :D
Saat 20.45`te başlamak yerine 20.25 gibi başlıyor. Bu yüzden son dönemler neredeyse 2 saat süresi.

Geçtiğimiz bölüme göre çok daha iyiydi. Adada yaşananlar (özellikle de Nursel'li bölmüler), Vasfiye'nin Orçun ve Timur'la yaptığı tango, Zerrin'in Şehmuz'u sigorta için ikna etmeye çalışması ve Nurhayat-Melisa sahneleri sesli güldürdü. Ayrıca Vasfiye'nin evli olduğunu ve soyadının Mesutgil olduğunu da öğrendik. :X

Tek sorun Vasfiye'nin ciyaklamaları. Umarım ona da bir çare bulunur sonraki bölümlerde.

@RevaN

Son düzenleme: