Yalan Dünya 49.Bölüm Fragmanı,Resimleri ve Özeti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,563
Puanı
1,060
Selahattin çalışamadığı içni başka işlere yöneliyor.
Vasfiye Teyze gene takipte.
Yalan DÜnya 29 Nisan Pazartesi Kanal D'de.

Özet:

Ayağının sakatlığı yüzünden bunalımda olan Selahattin, Orçun ile iddiaya girer. Üç aşamadan oluşan iddianın son aşaması en zorudur. Vasfiye’nin iğneleyeci laflarına, 10 dakika gözü yaşarmadan dayanan iddianın galibi olacaktır. Kaybeden ise eşek tıraşı yaptıracaktır. Zerrin’in ailesi ile tanışmak isteyen Bünyamin, ona çok pahalı bir yüzük alır. Zerrin yüzüğe çok sevinir. Çünkü bu yüzük sayesinde borçlarının bir kısmını kapatabilecektir. Bu konuda da Tülay’ın yardımına başvurur. Nurhayat, flört ettiği Emir’in arkadaşlarına kendini sevdirmek için bir dizi aktivite düzenler. Sete ziyarete gelir ve sonrasında tüm ekibi yemeğe davet eder. Ancak Nurhayat gerçek duygularını gizleyip, aklına gelen kötü laflar yerine, onlara iltifat ettikçe dili şişmeye ve fenalaşmaya başlar. Zerrin’in yüzüğü kaybettiğini öğrenen Bünyamin yenisini almaya, Tülay’ın yüzüğü sattığı İstiklal’deki kuyumcuya gider. Zerrin ve hırsızlıkla suçlanan Tülay, yüzüğü geri almak için kuyumcuya giderler. Ancak kurnaz kuyumcu yüzüğü iki katı fiyatına onlara geri satmaya kalkar. Deniz ise, Nurhayat’ın kendi arkadaşları ile gezip tozmasına çok bozulur. Onlara Nurhayat’ın gerçek yüzünü göstermeye karar verir. Yüzüğü geri almak isteyen Zerrin, aradaki farkı ödemek için ek işte çalmak zorunda kalır. Yaşlı ve zengin bir dedeye gece bakıcılık yapacak olan Zerrin’in aklına yine bir cinlik gelir. Yaşlı dedeyi Bünyamin’e kendi dedesi olarak tanıştırır. Hem para kazanacak hem de aristokrat ailesini merak eden Bünyamin’in baskısından kurtulacaktır. Ancak bir taşla iki kuş vurmayı hedefleyen Zerrin’in planları, dedenin ani ölümü ile beklenmedik, üstelik de feci bir şekilde karışır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
@xemrexxx Resim demişsin ama ortalıkta resim yok. :F

111.jpg

110.jpg

109.jpg

108.jpg

107.jpg

106.jpg

105.jpg

104.jpg

103.jpg

102.jpg

101.jpg

İzlicem. Resimlerde Orçun'u gördüm. :D Dizide pek rastlamıyordum Orçun'a arada Survivorun reklamlarında bakıyordum. Bu sezon rolü azalmış sanki. :/

İzlicem. Resimlerde Orçun'u gördüm. :D Dizide pek rastlamıyordum Orçun'a arada Survivorun reklamlarında bakıyordum. Bu sezon rolü azalmış sanki. :/
Yoo var baya yine. :D

Ama eskisi gibi fenomen değil. Çünkü, bir süre üzerine gidilebilirdi o rolün zaten.

Bu arada özeti okudum. Keyifli bir bölüm olacak gibi.

Yalan Dünya`nın fragmanları güzel hazırlanmıyor. En gereksiz sahneler koyuluyor.

Yoo var baya yine. :D

Ama eskisi gibi fenomen değil. Çünkü, bir süre üzerine gidilebilirdi o rolün zaten.

Bu arada özeti okudum. Keyifli bir bölüm olacak gibi.

Yalan Dünya`nın fragmanları güzel hazırlanmıyor. En gereksiz sahneler koyuluyor.

Vasfiye teyzeye hiç ısınamadım çok itici geliyor. :T:

Çok sık takip etmiyorum arada denk geliyorum ama güldürmüyor nesini konuşuyorlar bunun. :D

Yoo tabii ilk önce diziyi baştan takip etmen gerekir. O zaman güldürür. Rastlarken tabii güldürmez. Aç 48. Bölümü izle. Bgüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi. Vasfiye Teyze şov yaptı :D