Yalan Dünya 4. Sezon Afişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
4. sezonuna Çarşamba akşamı merhaba diyecek Yalan Dünya her sezon olduğu gibi bu sezon da yepyeni bir afiş hazırladı.

Henüz internete düşmediği için Kanal D sitesinden paylaşıyorum. Daha sonra düzenlenecek.

İşte 4. sezon afişi:

XYGy8j.jpg

"En Karakterli" komedi dizisi Yalan Dünya Yeni Sezon Yeni Bölümleriyle Çarşamba akşamı Kanal D'de!​

ay bi bitmedi be:Dkaliteyi düşürüyor türk tv sektörünün:D
neyse en azından kanal d in yeni başlayan dizilerinden daha iyi oranlar alır ab de:D

ay bi bitmedi be:Dkaliteyi düşürüyor türk tv sektörünün:D
neyse en azından kanal d in yeni başlayan dizilerinden daha iyi oranlar alır ab de:D
Kaderimin Yazıldığı Gün, Sil Baştan, Aşktan Kaçılmaz falan düşürmüyorsa hiçbiri düşürmez merak etme sen. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün, Sil Baştan, Aşktan Kaçılmaz falan düşürmüyorsa hiçbiri düşürmez merak etme sen. :)
absürt komedinin nesi kalite oluyor anlamıyorum gerçekten:D
Komedi denilen şey önemlidir...Kemal sunal ve şener şene 100 kere izleyip nasıl gülüyorsak bu diziyi 3 kere seyret sonra ne kadar kalitesiz olduğu anlaşılır.

:Fzaten 3 ü de star dizisi yani starım deyip de bunları yazan birinden korkarım ben...

absürt komedinin nesi kalite oluyor anlamıyorum gerçekten:D
Komedi denilen şey önemlidir...Kemal sunal ve şener şene 100 kere izleyip nasıl gülüyorsak bu diziyi 3 kere seyret sonra ne kadar kalitesiz olduğu anlaşılır.

:Fzaten 3 ü de star dizisi yani starım deyip de bunları yazan birinden korkarım ben...
Tamam Starın bütün dizileri güzel, geri kalanlar kötü. Helal. Ok.

Bekliyoruz. :oley: Bu sezon çok daha güzel olacak, afiş de süper. :Z

Bu zamana kadar Kanal D'den en sevmediğim dizidir. :D
Ama afiş güzel olmuş. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,301
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre