Yalan Dünya 37. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,792
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İzleyenler varsa yorumları bu başlık altından yapalım.

RevaN'ın yoğun ısrarlarının da etkisiyle yanda açtım uzun bir aradan sonra. :):)

Harika! :D

OzaN da izliyor. :D Umarım yeni süresi diziye yaramıştır.

Uzun bir aradan sonra ben de izleyeceğim. :D Ama süresi için değil, bu bölüm zevkli olacağa benziyor konu olarak. :D

Kuru kafalı torbayla ne dolaşıyorsun ortalıkta ya?

Twitter’a yazsaydın bari Nurhayat birilerini zehirleyecek diye :F

- - - Ekleme - - -

Acundan 2 share, İntikamdan 3 share çalsak yeter. :D

O Ses bölümlerine güldüm. Nurhayat güldürmüyor artık. En çok Orçun ve sevgilisi güldürüyor.

Değişik bir hava katılmış genel itibari ile güzel ama ilk bölümlerindeki doğallığı pek bulamadım şu ana kadar. :)

Merak ettim şimdi...Yarın akşam HIMYM 2 BG izlerken Yalan Dünya'yıda izlerim:X Yarın benim için komedi gecesi :J

Bu bölümü sonradan kısaltmışlar kesinlikle.

Bu arada süre 70 dakikadan da az. Çünkü, 2 blok reklam verdi.

Bu sezon ilk defa 6.91 reytingi gördü anlıklarda. Ama keşke 1 reklam verseydi, sonra doğru kopacak seyirci.

Reytingin bence pek önemi yok zaten totali düşük geliyor genelde kalitenin artması ve kısalması önemli daha çok..

Bu sezon ilk defa 6.91 reytingi gördü anlıklarda. Ama keşke 1 reklam verseydi, sonra doğru kopacak seyirci.

Reklam kuşağından kısmadan süreyi kısaltmışlar ve bu kanal açısından sürenin kısalmasının sıkıntı olmaması demek. :)

Reklamı ortada verdi çünkü Kayıp Şehir'e direkt geçmek istiyorlar herhalde. Kayıp Şehir'i bekleyenler de Yalan Dünya'nın sonunu izlemiş olur belki. :):)

- - - Ekleme - - -

21.28 ve bitecek gibi durmuyor :)