Yalan Dünya 2. Bölüm | YENİ BÖLÜM | GRIFFIN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
qhqvk.jpg

YALAN DÜNYA
YENİ BÖLÜM

Not: Dizinin çoğu dialogları değiştirlilmiştir...

Jenerik:

2. BÖLÜM

KK|Batman
'in Kocabaşların evlerini kiraya vermesini söylemesiyle beraber Almila, xBUGRAx ve dizi kolik evi tutmak için aile gibi görünerek için plan kurarlar. xBUGRAx ise doktor numarası yapar.

| Dünya Apartmanın Önü |

Almila: Bak Buğra senin için uzun yol kaptanı diyeceğiz. Yarın İzmire dönüyorsun. Ben ablanım, Esra da gelinimiz.
xBUGRAx: Ben doktor olayım doktor.
Almila: Ay sen bi tipine baksana ya, senden doktor olur mu acaba?
xBUGRAx: Senden artist olduktn sonra benden haydi haydi olur kızım. :A
Almila: Yürü git be. :T:
xBUGRAx: Kontratı yapana kadar mecbursunuz bana, iki tane bekar kadına ev mi verilir? :A
dizi kolik: Bu arada ben domestik ev kadınını oynuyorum. Hemen girerim o role. :)

| Kafe |

Prncss..: Şimdi oğlan güzel, kız güzel olunca ben size nazar değdiğini düşünyorum. Lütfen duygularını sansürsüz paylaş benimle. Nasılsın?
charming:Tuba ablacım Allah razı olsun. İşte nasıl olayım. Azıcık biraz baş ağrısı, tansiyon düştü üçlere ikilere, elim kolum tutmuyor, dizlerim zangır zangır, ateşbasmalarım var. Ama iyiyim çok şükür. Şimdi ben bi 2 ay kadar bakıyorum. Ozanın bizim olaydan kopmuşluğu var. Bir soğukluk, bir araya mesajegirmişlik var varda, Tuba ablacım, sen daha iyi bilirsin. Erkeği çok sıkmamak lazım, boğmamak lazım. Ben gerekirse, bağrıma taş basarım, kan kusarım kızılcık şerbeti içerim hem de taze meyveden yapılmış, böylesi daha makbuldür diyerekten, otururum ses etmem. Ozan benim için pazara kadar değil mezara kadar. :T:
Prncss..: Ozan sen kimsin ya? Senin kimle ne zaman evleneceğine sen mi karar vereceksin yoksa biz mi ben anlamadım. :T:

| Kocabaşların Kapısının Önü |

Almila, xBUGRAx ve dizi kolik kapıyı çalarlar, ve primavera açar.

dizi kolik: Canım merhaba evin hanımı evde mi? :D
primavera: Benim.
Almila: Ahaha hayır o kadar geç görünüyorsunuz ki, evin kızı olarak şey yaptı gelinimiz. :D
dizi kolik: Ahaha maşallah. :)
xBUGRAx: Efendim, biz kira ev için geldik. Hanımım Esra.
dizi kolik: Teyzecim merhaba. Mikrofiber bez kullanıyor olmanız gözümden kaçmadı. Yere mi cama mı kullanıyorsunuz? :)
primavera: Yere kullanıyorum yavrum.
dizi kolik: Dahiyane. Makinelerin son durulama gözüne yumuşatıcı koymayı unutmuyoruz. Ayrıca yemek tuzlu olursa patates atıyoruz. :D
primavera: Evet. 3 kişi mi oturacaksınız?
Almila: Evet önce 3 sonra 2 kişiye inecek. :)
primavera: Bi dakika ben beyimi çağırayım.

primavera içeriye gider.

primavera: Emre bey. Kiralık daire için geldiler. Bi çift bi de anneleri galiba.

yatutarsa kapıya gelir.

yatutarsa: Merhaba efendim merhaba. Hanımefendi maşallah ne kadar gençsiniz. :)
Almila: Aaaa teşekkürler. :T: :D

Evi gezdikten sonra...

Almila: Efendim biz evi çok beğendik. Siz de anlaşırsanız biz hemen oturmak istiyoruz.
yatutarsa: Beyfendi ne iş yapıyor?
Almila: Kaptan!
xBUGRAx: Doktor!
Almila: Ahaha efendim bu Kruz gemileri var ya, orada doktorluk yapıyor.
yatutarsa: Aaa ya şimdi ayıp olacak ama gece olunca benim bu sırtımda bir ağır başlıyor bir ağrı başlıyor sorma gitsin.
xBUGRAx: Efendim, ne ayıpı görevimiz. Şimdi, bastırınca ağrıyor mu?
yatutarsa: Ah evet, evet.
xBUGRAx: Bastırmayınca? 😕
yatutarsa: Yok yok o zaman hiç bi şey yok.
Almila: O zaman hiç bastırmasak? Değil mi bence?
yatutarsa: Anlamadım.
xBUGRAx: Efendim, geceleri suda eriyen tabletlerden bir tane için.
😕
yatutarsa: Hiçbir şey yok yani.
xBUGRAx: Efendim biz tıpta hiçbir zaman emin konuşmuyoruz. Ama siz en kısa zamanda tam teşekkürlü bir hastanede emar, röntken ve vesikalık çektirin.
😕
yatutarsa: Vesikalık?
xBUGRAx: Aaa, bu sigorta işlemleri için lazım oluyor.
😕
yatutarsa: Tamam efendim, eşyalarınızı koyun, kontratı bu hafta yaparız.
dizi kolik: Oleyyyyyy Be! :D
Almila: Aaaa efendim kusura bakmayın genç işte bunlar.
xBUGRAx: Efendim teşekkürler. Hanımım Esra diye söylemiyorum tam bir domestik ev kadınıdır. Evinize gözü gibi bakar.
dizi kolik: Doktor hanımı olmak çok zor inanın. O, gömleklerden kan lekesi çıkmıyor. Uzun süre çamaşır suyu kullandım fakat yırtınma ve yıpranmalarda çok şikayetçiydim. Daha sonra çamaşırın kalbine yerleştirilen ve renkliler için de kullanılan jellere geçtim. Şimdi eşimin gömlekleri ilk günkü gibi beyaz ve eskisinden çok daha sağlam. :D

xBUGRAx sokağa çıkar ve ev işin eşyalar almaya başlar.

xBUGRAx: Abi kaça bu?
Satıcı: Çöp o. İhtiyacı olmayanlar buraya koyuyorlar. Lazım olan kimse alıyor.
xBUGRAx: Aaa ne kadar güzel. Abi burda çöpte koltuk takımı, mikrodalga fırın ve LCD olur mu?

yatutarsa tv izlerken dizi kolik'in reklamını görür. Daha önce ev hanımıyım diyen dizi kolik'in foyası ortaya çıkar. ve yatutarsa hesap sormak içn terasa çıkar. İki ev terasta karşı karşıya gelir.

| Teras |

yatutarsa: Hanımefendi, sizi tv`de gördüm. Oyuncumusunuz yoksa? 😱
dizi kolik: Iııı, yani şöyle, aslında aaaa aile bütçesine katkıda bulunmak için bazı.., üfff ay sıkıldım ya, evet oynuyorum.
yatutarsa: Artistsiniz yani? 😱
dizi kolik: Evet!
Almila: Biz ikimiz de oyuncuyuz dizide oynuyoruz. :)
xBUGRAx: Ya sen abla?
Almila: Niye, ya zaten diziyi seyredecekler. :chargrined:
yatutarsa: Abla mı? Anneniz değil mi? 😱
Almila: Anne mi? Yok artık, ablasıyım tabii ki. :T:
OzaN: Ablasımısın? :D
Almila: Aaa evet kardeşim. Merhaba. :D
yatutarsa: Bi dakika. Doktor bey de mi doktor değil yoksa? 😱
xBUGRAx: Yoo ben doktorum.
Almila: Doktor doktor.
OzaN: Şey, o doktor o doktor, doktor o tamam. :)

| Teras - Gece |

Almila: Orçun nasılsın? :)
Orcun_22: Ben iyiyim babam öküz. :T:
Almila: Bak Orçun, anneler ve babalar bazen çozuklarının dertlerini anlamaksızın gibi edebi bir cümle kuracaktım ama şu an vazgeçtim. Kısacası Anneler ve Babalar bazen biraz anlayışsız olabiliyor. Ama bak hayat yine de ne güzel, burdayız, şu terasa bak, oh ne güzel. :)
Orcun_22: Öpüşelim mi? 😛ride:
Almila: Nasıl ikimiz?
Orcun_22: Esrayı çağır 3 kişi de öpüşe biliriz. 😛ride:
Almila: Ağzını topla evladım. Kaç yaşındasın sen git yat. Deli mi ne?
Orcun_22: Hani az önce hayat güzeldi, noldu onlara, yazık çok da güzel kızsın.

Artık Almila, dizi kolik ve xBUGRAx eve yerleşmiştir. Bunlara bi de Forumdash eklenmiştir. Aynı terasa çıkan 2 farklı yalan dünya dönmeye başlamıştır. Bundan sonra iki evde de yaşanan komik hikayeler olacaktır.

2. Bölümün Sonu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Billy Kane post: 1377095' Alıntı:
Evet aslında güzel düşünmüşsün. Ama isimleride renkli yapınca birde o smileyler falan iyice çorba olmuş. :D
Aslında aklımda ilk bölümden vardı ama @dizi kolik de diyince yapmaya karar verdim. :D

Bensiz bir 'Yalan Dünya' nasil olur ya :T diger türlü güzel olmus.. bence uzunlugu iyi.
Puanim: 14

EveN post: 1377098' Alıntı:
Aslında aklımda ilk bölümden vardı ama @dizi kolik de diyince yapmaya karar verdim. :D
Bence bu bölüm 1. bölüme göre çok güzel olmuş. Bu bölüm okurken hiç sıkılmadım ve gayette rahat güldüm yani. :GDG:

Smileyler bence çok iyi olmuş iyiki de kullanmışsın. Anket olsa 14 verirdim kesin. Bu arada bölümler bir tık daha kısa olsa fena olmazdı ama bu uzunlukta gayet tabii yerinde. Dediğim gibi bu bölüm 1. bölüme göre çok çok iyi. :)

rengarenk post: 1377135' Alıntı:
Eline sağlık :) Bence diziyi izlemekten daha keyifli oluyor okuması :D

pompy post: 1377146' Alıntı:
bende yalan dünyayı seyrettiğim için biliyorum bence kanal d nin yaptığından baya iyi olmuş

dizi kolik post: 1377158' Alıntı:
Bence bu bölüm 1. bölüme göre çok güzel olmuş. Bu bölüm okurken hiç sıkılmadım ve gayette rahat güldüm yani. :GDG:

Smileyler bence çok iyi olmuş iyiki de kullanmışsın. Anket olsa 14 verirdim kesin. Bu arada bölümler bir tık daha kısa olsa fena olmazdı ama bu uzunlukta gayet tabii yerinde. Dediğim gibi bu bölüm 1. bölüme göre çok çok iyi. :)
Teşekkürler hepinize. :)

Anket olmayacak artık puanınızı kendiniz yorumlarken 10 üzerinden verebilirsiniz benim daha iyi anlamam için. :)

EveN post: 1377179' Alıntı:
Teşekkürler hepinize. :)

Anket olmayacak artık puanınızı kendiniz yorumlarken 10 üzerinden verebilirsiniz benim daha iyi anlamam için. :)
Bence de anket olmaması forum adına ve bizim gibi bu bölüme emek verenler adına daha iyi olacak. Dizi gayet iyi. Geçen hafta söylemedim sanırım ama jeneriği çok beğendim ben. Eline sağlık. :)