Yalan Dünya 12. Bölüm Yorumları

dizi boyunca bir iki kez güldüm... ayrıca dizi başladıgında dizinin kurgusunu hemen çözüldü. diziden kovulmayacagı rüya oldugu belliydi. arabanın apartmandakilere ait oldugu belliydi..

dizi boyunca bir iki kez güldüm... ayrıca dizi başladıgında dizinin kurgusunu hemen çözüldü. diziden kovulmayacagı rüya oldugu belliydi. arabanın apartmandakilere ait oldugu belliydi..

seyircilerin hepsi senin gibi olsa kimse film çevirmez beyazsoy:)

Kovulmayacaklarını hepimiz biliyorduk ama rüya sahnesi olduğunu sonlara doğru anladım pek dikkatli izlemedim sanırım. :)

Arabanın apartmandakilere ait olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Selahattin'i korkutacak iri yarı bir adamındır diye tahmin etmiştim tutmadı :)

Kovulmayacaklarını hepimiz biliyorduk ama rüya sahnesi olduğunu sonlara doğru anladım pek dikkatli izlemedim sanırım. :)

Arabanın apartmandakilere ait olduğunu hiç tahmin etmemiştim. Selahattin'i korkutacak iri yarı bir adamındır diye tahmin etmiştim tutmadı :)

Gulse bırselın klasik kurgusudur bunlar araba apartmanın dibinde bu işten komedi çıkacak yani selahattin ters köşe Olacak ve sellahtın birden bire nur hayatla arayi iyi tut diye bölümün başından beri replikleri var ve Gulse bıreselın senaryosunda ilk akla gelen olmayacak .. hemen cozdunuz dımı :))))))

rüya sahnesi tahmini kolaydi. her dizide 12 bölümde karakter oluyorsa fragmanda... bu varsa bu kesin ruyadır :))))))))

Gulse bırselın seneryosunda bir olay ilkinde çözülmez ikincisinde seyirci cozulecegini sanır yine cozulmez supriz olup uyduruk bısekılde 3. de çözülür.:)))))))) biblo meselesi geçen bölümdeki denizin kardeşinin hastalığı

Son düzenleme:
Bu bölümü yorumlamayı unutmuşum. Selahattin ve Orçun'un ön plana çıktığı, çok eğlenceli bir bölümdü. Hatta şu ana kadarki en iyi bölümlerden biriydi. :) @RevaN

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato