Yalın, Taş Yağmuruna Tutuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Ünlü şarkıcı Yalın, Sarıyer'de verdiği konserde Ezan sesini duymayınca bazı kişiler sahneyi taşlayınca Yalın sahneyi terk etti.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Yalın ve Öykü Gürman Sarıyer Meydanı’nda sahne aldı.
Sahneye ilk olarak Öykü Gürman çıktı. Öykü Gürman’ın ardından sahneye çıkan Yalın birkaç şarkı söyledikten sonra ezan okundu.

Müzikten dolayı ezanın sesini duymayan Yalın şarkı söylemeye devam edince konseri izleyen bazı kişiler tepki göstererek sahneyi taşladı. Çıkan olay yüzünden sahneyi terk eden Yalın deniz yoluyla Sarıyer’den ayrıldı.
yalin-konserinde-ezan-krizi--5657365.Jpeg

Haber doğruysa ve gerçekten duymamışsa izleyiciler saçma davranmış.

tamam ezana saygımız sonsuz ama duymamışsa taşlamakta nedir yanlış hareket
uyarıp ezan bitene kadar durabilirdi

ayy inanın bana kimse mustafa sandal ve tarkanın elendiği bir yarışmada yalın neden elendi demez fırsatında varken kıcına tekmeyi at:A:A
Ben buraya kadar çok iyi geldim, geleceğimi beklemiyordum ama finali hedefliyordum inşallah olucak, aynen kıçına tekmeyi atsın.:A:A

Ben buraya kadar çok iyi geldim, geleceğimi beklemiyordum ama finali hedefliyordum inşallah olucak, aynen kıçına tekmeyi atsın.:A:A
cnm sezen aksu bence finale çıkıcak sen yalını eleyebilirsin ama sezenin final puanları çok yüksek 15 puan falan senden fazla galiba kzanman çok zor olur bence 🙂🙂🙂

Yalın, facebook hesabından haberi yalanladı. Kilit.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs kutlamaları nedeniyle Sarıyer’de dün akşam gerçekleşen konserimle ilgili basında yer alan ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...