Yalı Çapkını'nda Sürpriz Ayrılık! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,670
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Star TV'nin OGM Pictures imzalı sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'nda sürpriz ayrılık.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı, Burcu Alptekin'in yönetmen koltuğuna oturduğu diziye Pelin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman veda etti.

Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Yakamoz-Asi
Kendini kurtarmış sonunda şu tırt diziden

Afra Saraçoğlu'ndan daha yetenekli olmasına rağmen yan rolde harcanıyor ve karakterinden dolayı sürekli linçleniyordu. Ergen dizi kitlesinden kurtulmasına sevindim, umarım kendisini göstereceği bir dizi ile mükemmel bir dönüş yapar.

Kızı pek tanımamama rağmen geçen sezon yaşadıklarına cidden sinir olmuştum o yüzden ruh hastası fanların elinden kurtulmasına sevindim.
Bomba gibi bir projeyle dönüş yapar da hepsini zortlatır umarım.

Bu diziyle kötü bir tercih yapmıştı şükür ki kurtulmuş. Kendisini Yasak Elma'da oynadığı dönemdeki gibi kaliteli projelere bekliyoruz

Pelo cidden çıktı mı? Yine hortlamaz inşallah. 😂

Bu oyuncuya gerçek karakter gibi linç uygulamıslardı detayını bilmiyorum ama gerçekten insanın psikolojisini bozar.

La ben bu haberi nasil kacirmisim harika haber bu ya la
sonunda kurtulduk Pelo'dan valla bunu nasil basardilar resmen sakiz gibi yapisti diziye bir gidemedi.