Hadi oradan ipliğin pazara çıktı diye çamurlaşırsın böyle.Heyatım herkesler bilir bnm önceliğim göbüşüm ; ona da en iyi gelecek şeyler masterchefte yani siz istediğinizi düşünün kuduruklar
Hadi oradan ipliğin pazara çıktı diye çamurlaşırsın böyle.Heyatım herkesler bilir bnm önceliğim göbüşüm ; ona da en iyi gelecek şeyler masterchefte yani siz istediğinizi düşünün kuduruklar
Ne var bunda ademle Havva da çamurdan yapılma, çamur iyidirHadi oradan ipliğin pazara çıktı diye çamurlaşırsın böyle.
Hem zirvede hem dillerdeyiz kaderimiz buSizin gibi ev ev gezip mahalle karılarına dedikodu malzemesi olmaktan iyidir
Yaptığınızı kabul etmeniz
Kıvırrrrrrr.Ne var bunda ademle Havva da çamurdan yapılma, çamur iyidir
Neyse 1 tencere mantı yapıyorum @Angelica gııı salçayı cızdırayım mı, salça olmasın mı yoksa
Ahiretliğin yukarıda Yaptığınızı kabul etti neyi kıvırayımKıvırrrrrrr.
Kız bir şey yapmadık ki gerçekleri söyledim ben sende morardın.Ahiretliğin yukarıda Yaptığınızı kabul etti neyi kıvırayımneyse çok gezenti izliyom tv de Leman gölündeler bir yandan İtalyan diğer yandan Fransız yukarıdan da alaman zenginler tekneleriyle geliyi ; parlak zenginler göl kenarında balıklama atliyi İsviçreliler zaten zengin siz, @Emre Ozansoy ve @cookies için cennet gibi bir yer olabilirmiş ama @Yakamoz-Asi sizi çağırmadığı için burada bana laf yetiştirmek zorunda kaldınız bence ömüşü öldürün birleşip@Angelica @Dosi @Zeyno @ozmoturk @The_Erinch @12.Adam
Çocum ben senin evinde ne izlediğini nerden bileyim Hadi başka kanal izliyorsan 🤣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?