Yalı Çapkını'nın 3. Sezonu Olacak mı? | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
FI-Yali-C%CC%A7apkini-The-Kingfisher.jpeg

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın akıbeti ne olacak?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı yapımın 3. sezona uzayıp uzamayacağı merak konusuydu. TV yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında ekibin diziyi tadında bırakma isteği olsa da kanalın diziyi yeni sezonda devam ettirme kararı aldığını açıkladı.

Yalı Çapkını, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Star'da!

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Geçen sezona göre düşük seyretse de hala temizinden 7-8 reyting aldığı (ve yurt dışına da çok satıldığı) için maalesef hemen kurtulamayacağımız belliydi ama en azından sürüne sürüne bittiğini (Kızılcık Şerbeti de büyük ihtimalle 3. sezona gideceği için ondan daha çok şamar yediğini) görmek daha zevkli olabilir. :A Yeter ki Binnur Kaya sezon sonunda ayrılsın. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
Geçen sezona göre düşük olsa da hala temizinden 7-8 aldığı (ve yurt dışına da çok satıldığı) için maalesef hemen kurtulamayacağımız belliydi ama en azından sürüne sürüne bittiğini görmek daha zevkli olabilir. Yeter ki Binnur Kaya sezon sonunda ayrılsın. :(
Ben artık dizilerin; hikayemiz bitti çünkü o yüzden devam etmedik devrinin kapandığını düşünüyorum.
Yapımcıların kafası artık şu şekilde çalışıyor; Ya bu dönemde dizi tutturması çok zor, tutturduysak reyting'in dibini görene kadar devam edelim şeklinde hareket ettiklerini düşünüyorum. Öyle İçerde dizisi gibi tek sezon planlanan ve ne olursa olsun biticek dedikleri bir dizi bence bundan sonra olmaz.

• Beğendim
Valla senaryosu iyi olacaksa, ilgi çekecekse, 7-8 reytingi de koruyacaksa buyursunlar yapsınlar ne diyelim...
Ama bu hususların hiçbirinde umut vaadetmiyor maalesef, yaşayıp göreceğiz...

• Güldürdün