- Reaksiyon puanı
- 68,808
- Puanı
- 1,060
Boşuna izledi.Dizi, hikayesinde basa dönerek final yapacaksa niye izledi millet
Boşuna izledi.Dizi, hikayesinde basa dönerek final yapacaksa niye izledi millet
Rüya değil diyorlar. Ayrıca olsa bile yine de çok çirkin.Bence dönmez ya, @Bully 'nin dedigi gibi rüyadir yani
Rüya değil diyorlar. Ayrıca olsa bile yine de çok çirkin.
Çapkınlık yapsın da bu baldızı olmasın bir zahmet.Niye bence güzel ikili olurlardi. Ferit'in capkinligini pek görmedik sadece ilk sezonda oldu birkac.
Dizi, isminin hakkini vermesi gerek
Çapkınlık yapsın da bu baldızı olmasın bir zahmet.Elin ecnebi memleketlerinde senin mezhep xxxxxxl olmuş maşallah.
Tamam öyleydi de en azından Suna ile aralarında bir şey olmadan Seyran'la evlendi.Ferit basta zaten simdiki baldizini almak icin gitmedi mi, araya Seyran kaynak oldu
Tamam öyleydi de en azından Suna ile aralarında bir şey olmadan Seyran'la evlendi.
Aman ilk sezondan sonra saçma sapan bir hal aldı. Bir dizi ancak bu kadar rezil edilebilirin örneği oldu ne halleri varsa görsünler.Kac senedir evlilerdi, cocuk bile olmadi. Olmayacak gibide.ama dedigim gibi, kesin rüya.
Aman ilk sezondan sonra saçma sapan bir hal aldı. Bir dizi ancak bu kadar rezil edilebilirin örneği oldu ne halleri varsa görsünler.
Hala izleyenlerde nasıl bir sabır var anlamıyorum.OGM iste, ilk sezondan sonra bozdu, bende biraktim sonra. Cidden nereden nereye
Hala izleyenlerde nasıl bir sabır var anlamıyorum.
Bu fragmandan sonra o kadar bile sürmez.Hala 10-11 bölüm var
Bu fragmandan sonra o kadar bile sürmez.
Bence dizi süresi sıkıntı dijitalde olmalıydı 25 dakikada bütün konuyu harcamazsın 3 sezonda televizyona olmazDizi, hikayesinde basa dönerek final yapacaksa niye izledi millet
Beter olsun.1 reyting altina düsebilir belki
Bence dizi süresi sıkıntı dijitalde olmalıydı 25 dakikada bütün konuyu harcamazsın 3 sezonda televizyona olmaz
Başlangıçta dijitalde olmalıydıZaten amaclari odur, 100 bölümü 25er dakikalik bölümler ile satarlar para yaparlar
Başlangıçta dijitalde olmalıydı
Evet 25 dakika olsa bu kadar mantıksızlaşmazkiTüm dizi mi? Niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?