Gülgün anneme helal olsun
Kadın seninle yaşıt be ne annesi 😱 @Yakamoz-Asi @serhatt @Dosi @12.Adam @Carpe DiemGülgün anneme helal olsun
Beter olsun.
Ergenler böyle demezler daha fantastik küfrederler.Ergen fan dili bu
Helal olsun Pelo'nun fisini cektirmis
Ergen fan dili bu
Beter olsun.
Ergenler böyle demezler daha fantastik küfrederler.
Çocuklar camgözü seviyor. Anneleri için kabullenir. Sonuçta babaları çoktan birini bulup hamile bıraktı. Yalnız objektif olalım bizim Şeboda iyi biri değil
Metresin serhat yaşındaki halleriEeee şimdi şöyle düşünmek lazım. Evden kovdu, boşanma davası açtı. Son bölüme kadar herhangi bir fotoğrafı cam göz ile yok. Ayrıca Melissa'nın sevgilisiydi. Hee bir de küçük not; Eskiden beri Şebo Mesut'a yanık. O inkar etmeye devam etsin.
Bu kadar edepsizlik sende görülür ancak.Metresin serhat yaşındaki halleriburada da yaşlı kocası ölsün gençle evlenebilme peşinde
🤣🤣🤣Bazıları böyle konuşuyırErgenler böyle demezler daha fantastik küfrederler.
Bu kadar edepsizlik sende görülür ancak.
Aaaaaa serter e bak 😱🤣🤣🤣Bazıları böyle konuşuyır
Böyle cesur erkoların hastasıyız.
Ergenler böyle demezler daha fantastik küfrederler.
Böyle cesur erkoların hastasıyız.
Kız bir yorum okudum '' sunanın nikahı kayada kalbi Abidin de aklı feritte diye''Feritten akıllı valla
Şeyi kimdeymiş onu da dedi mi?Kız bir yorum okudum '' sunanın nikahı kayada kalbi Abidin de aklı feritte diye''serhat ve @Emre Ozansoy sunaya hak vermiştir@Dosi @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Hobbit @Yakamoz-Asi
Bana yabancı şeyler bunlar nereden bileyim?Kız bir yorum okudum '' sunanın nikahı kayada kalbi Abidin de aklı feritte diye''serhat ve @Emre Ozansoy sunaya hak vermiştir@Dosi @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Hobbit @Yakamoz-Asi
🤣🤣🤣Bazıları böyle konuşuyır
Meloş teyzenin hayalindeki barbieŞeyi kimdeymiş onu da dedi mi?
Böyle diziler yüzünden başımıza geliyor
Ne geliyor reyizBöyle diziler yüzünden başımıza geliyor
Kazmanın sapıNe geliyor reyiz
Aaaa rezo olmuş korkunç.
Elinde kalmasın sapı dikkat etKazmanın sapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?