Ben yıldız yılmaz argun kuyucu Yıldırım gibiyim bensiz bu forum erken final yapar
Üşenmeden de tüm soyadlarını yazmışsın ya
Ben yıldız yılmaz argun kuyucu Yıldırım gibiyim bensiz bu forum erken final yapar
Bi deneyelim geri diriltiriz olmadı.Ben yıldız yılmaz argun kuyucu Yıldırım gibiyim bensiz bu forum erken final yapar
O hangi büyü be😱Bi deneyelim geri diriltiriz olmadı.
Sen anlamazsın.O hangi büyü be😱
Ev ev değil, sanki seçim bürosu.14 mayis in nabzından ne haber ?Annem ilk defa Yalı Çapkını yerine Kızılcık Şerbeti'ni izliyor. Yarın dengeler değişecek, ben evden bu nabzı tutabiliyorum.
Hahaha açık ara kazanıyoruz.Ev ev değil, sanki seçim bürosu.14 mayis in nabzından ne haber ?
İnşallah sandıkları patlatacağiz.Hahaha açık ara kazanıyoruz.
Pelin dizinin tek başrolü. Seyran, Ferit, Zerrin dışında diğer tüm oyuncular toplamda 5 dk zor görünmüştür, berbat bir bölümdü.Tahmin ettiğim gibi senaristin elinde Pelo olayı hariç hiç ama hiç bir ṣey yok. Resmen izleyici ile dalga geçiyorlar. Senaryo dönme dolap gibi dönüyor. Yan oyuncular kullanılmıyor. Sıktı. Umarım yapımcı el atar artık. Bıktırdılar.
Saçmalığa gelin.. evli adam boṣanacakmış ve Pelo ile evlenecekmiṣ. Biraz gerçekci olun ya. Ne Peloymuş arkadaş, sanarsın baṣrol. Bu kızın ön planda olmasında kimin eli varsa diziye büyük ihanet ediyor.
Esas saçmalık seyran o kıyafetle beklerken feritin anasıyla konuşması, öyle bir kız bekletilir mi hemi de o kıyafetle 😱Tahmin ettiğim gibi senaristin elinde Pelo olayı hariç hiç ama hiç bir ṣey yok. Resmen izleyici ile dalga geçiyorlar. Senaryo dönme dolap gibi dönüyor. Yan oyuncular kullanılmıyor. Sıktı. Umarım yapımcı el atar artık. Bıktırdılar.
Saçmalığa gelin.. evli adam boṣanacakmış ve Pelo ile evlenecekmiṣ. Biraz gerçekci olun ya. Ne Peloymuş arkadaş, sanarsın baṣrol. Bu kızın ön planda olmasında kimin eli varsa diziye büyük ihanet ediyor.
Pelin dizinin tek başrolü. Seyran, Ferit, Zerrin dışında diğer tüm oyuncular toplamda 5 dk zor görünmüştür, berbat bir bölümdü.
Esas saçmalık seyran o kıyafetle beklerken feritin anasıyla konuşması, öyle bir kız bekletilir mi hemi de o kıyafetle 😱
Reytingler iyice düşsün de boylarının ölçüsünü alsınlar.Gerçekten çok kötü bir bölümdü. Şans vere vere bıktırdılar.
------
O zaten ayrı mesele. Bekletilmez tabi.
Reytingler iyice düşsün de boylarının ölçüsünü alsınlar.
Olacağı buydu oh olsun.Düşmüṣ zaten
Halis ağanın kızı nükhet olarak sen diziye katılırsan reyting yükselir bence yalıda ifakat la en edepsiz aşüfte kim oynarsınızOlacağı buydu oh olsun.
Halis ağanın kızı nükhet olarak sen diziye katılırsan reyting yükselir bence yalıda ifakat la en edepsiz aşüfte kim oynarsınız@Yakamoz-Asi
Yalı yanar ben girersem.Halis ağanın kızı nükhet olarak sen diziye katılırsan reyting yükselir bence yalıda ifakat la en edepsiz aşüfte kim oynarsınız@Yakamoz-Asi
Tüm mal varlığını üstüme geçirtmek kaydıyla olur.Bence olur @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?