Dedi sosyal medyaya göre gökçe bahadır ın hikayesini uzatan diziyi öve öve bitiremeyen kaknemSırf sosyal medyadaki ergen fanlar laf ediyor diye saç yolma sahnesi koymaları.Sosyal medyaya göre yazdıklarını bu kadar belli etmesinler.
Dedi sosyal medyaya göre gökçe bahadır ın hikayesini uzatan diziyi öve öve bitiremeyen kaknemSırf sosyal medyadaki ergen fanlar laf ediyor diye saç yolma sahnesi koymaları.Sosyal medyaya göre yazdıklarını bu kadar belli etmesinler.
Sosyal medyaya göre mi ay iyi güldürdün yine.Dedi sosyal medyaya göre gökçe bahadır ın hikayesini uzatan diziyi öve öve bitiremeyen kaknem
İzlediği hikayeyi de bilmiyor 😱Sosyal medyaya göre mi ay iyi güldürdün yine.
Orijinal dizide Gamze'nin ikinci sezonda olmadığını biliyorum ama bizim versiyonda sonuna kadar devam edecek olmasının sebebi sosyal medya değil ona gülüyorum.İzlediği hikayeyi de bilmiyor 😱
Ben her zaman galibim kudur.Metres spor aman @serhatt bu hafta hükmen mağlup@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür @Alos
Ömer tanıtımı yine başı ve sonu fragmanın @Aserat da dizisi kaliteli diye izleniyor sanıyor yazık be
Senaryoya hemen müdahale edilmiş, çok iyi olmuş ALLAH VAR.Bundan sonra seyfer aşkı izleyeceğimizi düşünüyorum
Senaryoya hemen müdahale edilmiş, çok iyi olmuş ALLAH VAR.
Asıl bizler sana her gün böyle gülüyoruz ayol.
Pelo diziden de çıkmalı.Fragman harikaa ohh Seyrann kovuyoo Peloyu
Pelo diziden de çıkmalı.
Metres spor aman @serhatt bu hafta hükmen mağlup@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür @Alos
Ömer tanıtımı yine başı ve sonu fragmanın @Aserat da dizisi kaliteli diye izleniyor sanıyor yazık be
Yasak Elma'ma geri gelsin 😂❤En çok istediğimiz o
------
Fandom olarak keyfimiz yerine geldi Peloyu kovuyoruzz
Kazım bu dizinin açık ara kurtarıcısı ya
Bölümü gece izleyeceğim internetten, yarın yorumlarım.Gülmekten öldüm ya
İşte bu ilkokul sahnesi gibiydi.Gülmekten öldüm ya
https://twitter.com/x/status/1621840163281289216En çok istediğimiz o
------
Fandom olarak keyfimiz yerine geldi Peloyu kovuyoruzz
Kazım bu dizinin açık ara kurtarıcısı ya
Metresin büyüğü ve fingirdediği adam bu hafta mortSen Çal Kapımı yada Hercai kitlesi bile bu kadar boş değildi. Bir an önce kurtulsak keşke şu diziden ve lanet kitlesinden.
https://twitter.com/x/status/1627951931980128256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?