Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

19. BÖLÜM YORUMLAMAM; (AZ ÖNCE BİTİRDİM BÖLÜMÜ İNTERNETTEN)

Bölüm sonlara doğru güzeldi sadece! Abidin üzdü Suna'yı. Ben de kızdım ona. Uzatmasınlar ama çok olayı.
@Angelica Gülgün o masada tepkini gösterecektin, sonradan değil! Fuat, Asuman'ı sev artık, Suna'yı değil! Kazım düzeliyor, çok sevindim.
Gerçek baba ol işte ya oh.
Duygulandırdı.
Esme'ye de ilk defa iyi davrandı, hayret.
Şefika dizide daha çok görünsün. (Hülya Duyar yani) . Ferit artık gitme o Pelo'nun yanına. Sıktı bu durum çok! Seyran bu konuda çok haklı çok! İfakat-Orhan itici oldular daha da. Hattuç gözükmedi bu bölüm. Rahatsız mı acaba?

Reactions: Angelica

Ana doğru hattuç halayı görmedik hiç

Reytinge göre belirleyeceklermiş kimin vurulduğunu, bu çok yanlış! @Angelica

İzlemeden yorum yapıyorsun adam değişiyor

İnşAllah ya
Ne yapıyor da değişiyor? Kurbanlık koyun gibi sattığı kızlarını kurtarmaya mı çalışıyor? Sattığı kızının eşi her gün farklı bir kadınla ilişki yaşarken baba bu duruma nasıl müdahale ediyor? Boşanma davası açtırmış mı, davanın ilerlemesine yardım ediyor mu? "Ne yaptın oğlum sen bu kıza? Ben kızımın hiç kuytu köşeye geçip gizli gizli ağladığını görmedim bugüne kadar." gibi dangalakça sözler sarf etmekten başka ne yapıyor mesela?

Bak izlemeden konuşuyordun Kazım bir kere kızını getirdi eve ikincisinde seyran geldi dünki bölümde feritle çok güzel konuştu lütfen izlemeden konuşma

Bak izlemeden konuşuyordun Kazım bir kere kızını getirdi eve ikincisinde seyran geldi dünki bölümde feritle çok güzel konuştu lütfen izlemeden konuşma
Kazım küçükken kızlarını çok korkutmuş biri kabul. Ama artık düzeliyor gibi.

İzlemeden yorum yapıyorsun adam değişiyor

İnşAllah ya

Önce Kazım'ı sonra da Ferit'i mi vurdular şimdi?
Yapım şirketinin tutuşup saçma sapan şeyler yapması bayağı komik.
https://twitter.com/x/status/1619082564182085632

Metres spor aman @serhatt bu hafta hükmen mağlup
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Özgür @Alos
Ömer tanıtımı yine başı ve sonu fragmanın @Aserat da dizisi kaliteli diye izleniyor sanıyor yazık be

Son düzenleme: