Tabii yalı kadıyım benTam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
Tabii yalı kadıyım benTam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Oha be şaşırmış mı bunlar?Tam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Bir osimhen parası etmiyor , pahalı sayılmaz.Tam @Angelica teyzeme uygun bir evdaha ucuzu kurtarmaz bu
Zengin olup param olsa alirdim
Tabii yalı kadıyım ben
Oha be şaşırmış mı bunlar?
bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştıBir osimhen parası etmiyor , pahalı sayılmaz.
@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @serhatt
Kız o yalıya kırmızı halı eşliğinde giriyorum ben nanik sana.bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştı@Dosi @HollyDemon ☾☆ @offensive @Bully @Emre Ozansoy @Royal_Highness
bu sahneyi sabancı yalısına düz tırmanan serhattan ilham alarak yazmışlardı neyse ki gerçeğinde arzu mommy bunu duvardan itip kemiklerini kırmıştı@Dosi @HollyDemon ☾☆ @offensive @Bully @Emre Ozansoy @Royal_Highness
Bu çarpık şişmanına yangın merdiveniyle ancak ulaşabiliyorlar.Kız o yalıya kırmızı halı eşliğinde giriyorum ben nanik sana.
bnm ucuz numaralara ihtiyacım yok çünküBu çarpık şişmanına yangın merdiveniyle ancak ulaşabiliyorlar.
@Dosi @offensive @HollyDemon ☾☆ @Emre Ozansoy @Bully @Royal_Highness @Angelica
Sen A101 ve Şok sun üçüne de uygunsun.bim ucuz numaralara ihtiyacım yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?