Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

sanki külahıma anlat der gibisinde harbiden öyle oldu
sen beni tanımadığın için inanmak istemiyorsun tanısan eminim hiç bir zaman yalan konuşmayacağımı bilirsin ben de yalan olmaz asla
İşte seni tanıdığımız için tek ayak üstünde kırk yalan atabilen bir insan olduğunu biliyoruz, o yüzden komik geldi bu sözlerin

Reactions: tekin
İşte seni tanıdığımız için tek ayak üstünde kırk yalan atabilen bir insan olduğunu biliyoruz, o yüzden komik geldi bu sözlerin
şimdi üzüldüm işte bu kadar beni yanlış tanıman üzücü , hadi 39 neysede 40 nedir ya? işte olmadı bu şimdi

Reactions: MasacRE
Yani haklılar onlarada yazılır daha çok bölüm izleyeceğiz
Ocak sonu bitme ihtimali varmış. SeyFer asla geçmiyor. Bu ikiliyi sevmesem asla bakmam internetten, bunu defalarca söylüyorum. O eski seyferin ruhu gitti çünkü pelo yüzünden vb. kişiler yüzünden.

Ne dedin sen 😱

@Bully lafı sana bırakıyorum

diyorum @Bully umarım deniz kenarında bir yalıda oturuyordur bir yalı takıntısıdır gidiyor

Tekinsiz e ne demek istedin ?

Benim Yalın fanı olduğum çok eski bir bilgi ve tekin bunu biliyor. Artık parçaları sen birleştir

3-5 aylık bir üye için bu kadar bilgi çok fazla ama
Fazla dikkat çekmeye başladın tekin efendi

Ona da yazılır daha Feritle araları tam düzelmedi ki
kızzz 3 senedir bu oğlanın Dimes reklam filmleri tüm ödülleri alıyor, anlamadım ki niye, zamanında, daha kanal 7 oğlanını bilmiyorken, @Angelica bu mert oğlana Erciyes büyüsü yapmıştı artık biraz ayarı kaçırdıysa demek ondan oluyor
@serhatt @Emre Ozansoy @Zeyno @cookies

https://twitter.com/x/status/1864674112418849007

Reactions: xemrexxx
Reactions: xemrexxx