Yalçın Menteş 'Doksanlar'da!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Birol Güven'in uzun süredir hazırlıkları süren yeni dizisi Doksanlar'ın kadrosuna usta bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz aylarda diyabet hastalığı nedeniyle sağ bacağı kesilen Yalçın Menteş, Doksanlar dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Birol Güven, Yalçın Menteş'i ziyaret etti. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı. Çok yakında Doksanlar'da olacağını müjdeledi.

Doksanlar, 26 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da atv'de başlıyor!

tDZL44vmzdbE6mfUKstI1V9g.jpg

Çok iyi haber.

Birol Güven çok iyi yapımcı. Yalçın Menteş bulunduğu sektöre isyan ediyordu, bacağım kesilince kimse oynatmaz beni tarzında.

Rolünü merak ettim şimdi.

Çok iyi bir haber. Yalçın Menteş'i Yalancı Romantik'ten itibaren tanıyorum. Sırf bu adam için bile diziye bakma şansım arttı. Yani kısaca belki bakabilirim Mint'in bu işine :)

Birol Güven'in Yalçın Menteş'e sahip çıkmış olması örnek bir davranış. Oyuncuyu tekrardan ekranda görmek çok güzel olacak. Hayırlı olsun. :)

Birol Güven'i bu davranışından dolayı tebrik ederim. :)

Yalçın Menteş'in yeniden ekranlarda olacak olmasına sevindim. :)

Birol Güven çok tebrik aldı bugün Twitter'da. Çok iyi bir şey destek vermesi gerçekten. :)

Tatlı Kaçıklar'da 90'lardan dizi:X Şimdi dizi içinde tv izlediklerinde Tatlı Kaçıkları izlediklerinde nasıl bi olay olacak :X Haftaya mı başlıyor(b)