'Yaklaşan Kıyamet' Bu Gece TV'de İlk Kez Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
d65h7ae6ZGlo1bDv238V6lYO.jpg

Bu gece 23.15'te 'Yaklaşan Kıyamet' isimli film TV'de İlk Kez Kanal D'de ekrana gelecek.

Filmin orjinal adı '40 Days and Nights' olan aksiyon ve maceralarla dolu 'Yaklaşan Kıyamet'in başrollerini Alex Carter ve Monica Keena paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini Peter Geiger üstleniyor. Bu gece Kanal D'de TV'de İlk Kez ekrana geleek olan film, 2012 yılında vizyona girdi.

Filmin konusu ise şöyle;

Kıyamet fırtınası olarak adlandırılan bir fırtına dünyayı kaosa sürükler. Halk büyük ve korunaklı bir askeri gemiye ulaşmaya çalışır. Bu sırada sadık bir mikro biyolog soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan türlerin DNA’larını kurtarmaya çalışır.

Fragman:

Moderatörün son düzenlenenleri:
İşin ilginç tarafı, youtube'de video daha çok dislike yemiş. Ayrıca IMDB'de 2.6 reytingi var. Buna göre iyi gitme olasılığı çokta yüksek değil. :)

Nuhun gemisi konusu bildiğin:X izlemem.Aynı tür 2012 filmiydi

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Bu tür filmleri sevdiğim için baktım fena değildi ama Nuh'un gemisiyle aynı mantıktaydı film orjinal değildi yani konusu. :)

AB grubunda başarılı sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Konuyu dün açtım ve 'bu gece' dedim. Bazı arkadaşlar hiç dikkat etmemişler. Hatta konuyu okumadıkları çok belli oluyor.

Film ise;

- TOTAL'de 2.7 reytingle 8. oldu
- A/B'de 2.08 reytingle 17. oldu.

Düşündüğüm gibi film çok iyi gitmemiş. Normâlde Kanal D'de yayınlanan filmler A/B'de zirveye oynaması lazımdı.