Yakamoz Productions 'tan Yeni Dizi: 'Geçmişin İzleri'

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,377
Puanı
1,061

Ag1U2B04mNMcaNfo6MpJ1Ec0.jpg
sTdJLrf6dRZYjBaO8b3fjSMA.jpg

Dizi dünyasına yepyeni bir yapımcı geliyor: Yakamoz Productions.

Editörümüz Yakamoz-Asi'nin patronu olduğu Yakamoz Productions, Temmuz ayında yeni bir dizi için cast çalışmalarına başlayacak. Suan için senaryo çalışmalarının sürdüğü proje'nin ismi kesin olmamakla birlikte 'Geçmişin İzleri' olarak belirlendi.

Yeni sezona hazırlanan yapımcı, ilk tanıtımları Temmuz ayının sonuna doğru yayınlamayı düşünüyor. Dizi'nin temel taşı drama üzerine kurulu olacağı ve aksiyon ile aşk'ın rüzgarı eseceği belirtiliyor.

Bir soru üzerine içtenlikle cevap veren Yakamoz-Asi, diziyi Eylül ayında başlatmayı düşündüğünü, o güne kadar düzgün bir cast ve senaryo çalışması yürüteceklerini ve camia'da yeni oldukları için Kanal Dile anlaştıklarını, böylece büyük bir kitleye ulaşabileceklerini ifade etti.

Dizinin hem yapımcısı ve senaristi olacak olan
Yakamoz-Asi, yönetmen koltuğu için şimdilik çalışmaların sürdüğünü ve sürpriz bir isimle beraber çalışmak istediğini dile getirdi. Başrol oyuncuları olarak Kenan Imirzalıoğlu ve Tuba Büyüküstün'ün ismi geçiyor, lakin yapımcı bu konuda bir açıklama yapmak istemedi.

GEÇMİŞİN İZLERİ | Yakında, Kanal D'de..

Son düzenleme:
Ilginizden dolay herkese tesekkür ederim. Umarim iyi birsey cikar. Ilk dizim olacak :)

hayırlı olsun:)

başrooller kötü tutmaz bu dizi :F

Daha kesin degil zaten :) aciklama yok zaten o konuda :F

Eylül mü? :q
Şimdi düştün elime:A Basacam 7'yi :A

Iyi hazirlik yapmam gerek. Öyle hemen dizi yapilmaz. Bunun ekip, senaryo, cast vs. calismalari var :)
Biliyorum, basarsin :D ama birsey bulursan basarsin 😉

- - - Ekleme - - -

Bari Necati Şaşmaz da olsaydı.:T:
Puan kıracam 6 gelir benden :D

Kir bakalim kir, bende reyting tahmininde kirarim merak etme :D

Dizide ben olursam her hafta en çok izlenen dizi senin olur. Beren'den Tuba'dan hiç bir eksiğim yok çok şükür. Yalnız partnerim bana biraz yaşlı kaçağ. O konuda da artık Bir Çağatay, bir Birkan ayarlayıveğisin. :F

Ilginizden dolay herkese tesekkür ederim. Umarim iyi birsey cikar. Ilk dizim olacak :)

Daha kesin degil zaten :) aciklama yok zaten o konuda :F

Iyi hazirlik yapmam gerek. Öyle hemen dizi yapilmaz. Bunun ekip, senaryo, cast vs. calismalari var :)
Biliyorum, basarsin :D ama birsey bulursan basarsin 😉

- - - Ekleme - - -

Kir bakalim kir, bende reyting tahmininde kirarim merak etme :D

Bu tutumundan dolayı -1 puan daha kırıp 5 vereceğim :D

Ben hiç hazırlık yapman başladım. Sonuç ortada. :d Gerçek flaş değil bu:d

Temmuz'a kadar sinavlar var zaten. Temmuz'da calismalara baslayip birkac bölüm hazirlamak istiyorum. Ayrica iki üc tane tanitim videosuda olursa benim icin güzel olur. Bakalim :)