Yakamoz-Asi Forumdaki 2. Yılını Kutluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,055
Puanı
1,061
609-TEBRKL~1.GIF
Forumumuza 8 Ocak 2013 tarihinde üye olan @Yakamoz-Asi, bugün itibariyle forumdaki ikinci yılını da doldurdu. Sevilen Süper Mod'lardan biri olan Ömer'e nice FF'li yıllar ve uzun yıllar süren başarılar diliyoruz. Mutlu seneler, tebrikler. :)

Belki yoğunluktan dolayı unutmuşsundur diye konuyu ben açtım @Yakamoz-Asi, ama istersen kendine ayrı bir konu da açabilirsin. Darılmamışsındır umarım. Tekrar mutlu yıllar. :D

Belki yoğunluktan dolayı unutmuşsundur diye konuyu ben açtım @Yakamoz-Asi, ama istersen kendine ayrı bir konu da açabilirsin. Darılmamışsındır umarım. Tekrar mutlu yıllar. :D
Tebrikler Ömer gardaşım nice yıllara inşallah. :)
Hodri meydan tebrikler kot kafa. :D
tebrikler isviçreli moderatör:X
Anem @Yakamoz-Asi de daha gencecikmis forumda eskiler olarak kimler var be ben en yaşlılar arasindayim galiba :T: :T

Tebrikler @Yakamoz-Asi nice yıllara :X :)
Tesekkür ederim arkadaslar, sagolun. :)

İlk geldiğinden bu yana bir tanıştık, pir tanıştık. En iyi anlaştığım üyelerden birisin. Hatta en iyisi de diyebilirim. Tebrik ederim toprağım. Hayırlı olsun. Daha nice nice yıllara. :)

Umarım Hep aramızda olursun :) :)

Hayirlisi. :)

Tesekkür ederim. :)

İlk geldiğinden bu yana bir tanıştık, pir tanıştık. En iyi anlaştığım üyelerden birisin. Hatta en iyisi de diyebilirim. Tebrik ederim toprağım. Hayırlı olsun. Daha nice nice yıllara. :)

Eyvallah topragim, duygular karsilikli. :)

Vay be , 2 sene olmuş. Tebrikler. :)

Aynen, olmus valla. :)

Tebrikler kötü süper mod.:A Bazen çok sinir olsam ve senle ilgili kötü düşünsemde iyi ki FF'desin::X