Yakamoz-Asi 40.000'ler Kulübünde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,061
Forumumuzun gözü pek, inadı inat, seveni çok, üzeni de çok üyesi o canımın candan ötesi benim canım has arkadaşım Yakamoz-Asi ölürüm lan sana

Seni çok seviyorum bunu biliyorsun değil mi sürekli yazdırma işte utandırıyorsun beni
Nasıl da kilitlettim konunu ama çok fenayım sanki ama alışıksın

Evet sen bir gün foruma geldiğinde konuşmaya başladık seninle sen neymişsin dedim pek sevdiğimde söylemezdi o günlerde biraz gıcık gibiydin sanki hoş şimdi de pek sevmem ama atsan atılmazsın satsan hiç satılmazsın

Bugün 40 bin mi olmuşsun sen oyyy yavrum kıyamam sana beni hiçbir zaman geçemeyeceksin inşallah hep gerimde kalırsın inşallah amin

Seni seven kottirik kardeşin Deniz'i unutma bak gecenin bir yarısı sana özel bu anı yaşatıyorum değerimi bil
Seni kocaman sevgilerle uğurluyor başarılarının daim olmasını diliyor ve tez zamanda cevabını bekliyorum. See you later

40 bin kulübün hayırlara vesile olsun
Bu da hediyen.

Kendi konumu kendim açtım, konu benim içerik benim.
Adam gecenin bir yarısı konumu sildirtti. Ama silerken içimden geçmedi değil ne yumurtlayacak diye merak da ettim. Tam tahmin ettiğim gibi çıktı.

Teşekkür ederim dostum güzel konu için.
@denizz19

Son düzenleme:
Çok sade bir teşekkür oldu bu beğenmedim neyse whatsapp^tan daha güzelini yazarsın
Ama harika bir adamım ya insanları heyecanlandırabiliyorum
Sileceksin tabi egoistmisin sen bırakta biz açalım

Tebrikler Ömer'im nice güzel mesajlara forumda ayrı bir yerin var benim için seviliyosun

Tebrik ederim yakamoz-asi
Eyvallah.

Tebrikler aga
nice 40 binlere.
Teşekkürler Abdullah.

Eyvallah Yiğit.

Tebrikler Ömer'im nice güzel mesajlara forumda ayrı bir yerin var benim için seviliyosun
Eyvallah Akın'ım, duygular karşılıklı.

Teşekkür ederim abi.

Terikler, nice nice kulüplere
Eyvallah Mustafa.

Tebrikler. Nice mesajlara s.mod'um