Yakamoz 7.Bölüm

Onu bende biliyorum o yüzden sordum ama güzel çirkin tarzıda değil olay olmalı suçlu yakalamalı öldürmeli sadece melisa ve ekip arasında geçiyor dizi

Evet böyle ama hiç mafyalar baronlar göremiyoruz
İlk iki bölümde kaldı onlar. Gecen bölümde de değinildiği haftaya onlar kodesi boylayacak güney kurulacak

İlk iki bölümde kaldı onlar. Gecen bölümde de değinildiği haftaya onlar kodesi boylayacak güney kurulacak
Bu hafta sadece dizimnde ön plandaki kızımız Melis vardı ve her zaman ki gibi esas oğlanımız Emir onunla uğraşıyordu

Bu hafta sadece dizimnde ön plandaki kızımız Melis vardı ve her zaman ki gibi esas oğlanımız Emir onunla uğraşıyordu
Uzatirim diziyi ama kimse okumaz ,sahne sahne yazıyorum. Melisin Emir de aşık olduğu icin melisaya güneyin hapisten çıkmasıni istemez

Uzatirim diziyi ama kimse okumaz ,sahne sahne yazıyorum. Melisin Emir de aşık olduğu icin melisaya güneyin hapisten çıkmasıni istemez
Okuruz niye okumayalım bölümleri az biraz uzun tut konu koy biliyorum forumda senaryo yazmak çok zor kısa yazarsın konu yok derler bi ton kulp bulurlar,uzun yazarsın okumazlar okuyanda hatanı kollar.... Ama uzun olsun biraz daha

Daha uzun olmaz okunmaz. Zaten konu benim değil. İdare ediyoruz o kadar)))

Bak buradaki senaryonun benzeri şuan reaksiyonun bugün yayınlanan bölümde işleniyor.

Şuan izliyorsan oğuz gizli tanıklık yapıp dışarı çıkıp çeteyi çökertmeyi ve delikleri vermeyi teklif edecek. Ayni konu. Butdada güney baronların tuza düşürdüğü delikleri verecek savcıya kurulacak melisa bunu amirine kabul ettirmeye çalışıyor iki bolum

O kısım benziyor olabiir ama senin bu günki bölümle alakası bile yok

O kısım benziyor olabiir ama senin bu günki bölümle alakası bile yok
Yahu benimki light polisiye reaksiyon sert aksiyon dizi olarak benzemiyor ben nasıl yazayım o diziyi buraya 120 sayfa bir bölümü ))) sadece oguzun suanki hikayesi benim kişinin ana hikayesi sadece

Yahu benimki light polisiye reaksiyon sert aksiyon dizi olarak benzemiyor ben nasıl yazayım o diziyi buraya 120 sayfa bir bölümü ))) sadece oguzun suanki hikayesi benim kişinin ana hikayesi sadece
Tamamdır doğru söylüyorsun bu açıdan bakarsak evet senin dizideki konuyu andırıyor ,sen bugün ki bölüme bezniyor diyince benzetemedim