Yakamoz 6.Bölüm

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Melisa sonunda çocukluk aşkı Güney'i dışarıya çıkaracak formülü bulmuştu; ama kendine bile sevdiğini kabul ettirememişti. Melisa'nin erkeksi tavrı vardi ki aşık olmak ona göre bir yenilgiydi acaba bu düşünceye Melisa'yı iten neydi ?

MMelisa sorgu odasından hızla çıkarken arkasında Melisa'nın Guney'e duygusal bir şeyler beslediğini anlayan ve Güney'e kıl olan Emir de çıkmıştır ve Melisa'nın amacını baltalamak istemektedir çünkü yıllardır asıldığı Melisa'dan yüz bulamıyordu. Onu bir hırsıza kaptiramazdi.
Melisa Yaman komiserin odasına girer "efendim Uyuşturucu baronu Ahmet Zahir hakkında ciddi ip ucu bulduk" der. yıllardır peşinde olup yakalayamamanın verdiği heyecanla "çabuk anlat" dediğinde Emir araya girer "efendim inanmayın yine Güney'i çıkarmak peşinde"der

Yaman: yakışmıyor sana Melisa beni zayıf noktamdan vurma ya kalpten gidecektim

Melisa: inanmayın amirin bu sirtopoza, Güney bu paraları baronun adamlarından almış.
Emir: aaa ayıp oluyor yakıştı mi sana Melisa
Melisa "ayıbı ben .. ' derken amir araya girer
Yaman: aaa çocuklar yeter, bel altı espri yok dedim. ahlakimi bozuyorsunuz vallahi kovacam sizi
Melisa özür dinledikten sonra Guney'in uyusturcu satışında fotoğraflarını çektiğini sonra şantaj için para sızdırdığını Güney gilleri ihbar eden yani tuzak kuranın baron'nun adamları olduğunu söyler

Emir: buradan bir şey çıkmaz ki

Melisa: o fonograflar delil ayrıca ihaari kim yapmış oradan da yol alabiliriz. Ayrıca paralarda parmak izine bakalım kesin delil buluruz

Yaman: zekice plan
Emir: iyi de güney nasıl çıkıyor.
Melisa: komserim bu kadar iyilik yapan bizim için delil toplayan birine güzellik yaparsınız

Yaman: olmaz güney i yakalamışım bırakır miyim.

Emir: iste adalet, helal konserim size
Melisa: bırak yalakalığı bi defol gitsene
Emir: bu agir oldu
Yaman: kızım özür dile arkadaşından
Melisa istemeye istemeye özür diler
Melisa: konserin bankayı soyam Güney değil, onlar masum, niye inat ediyorsunuz ?onu içeri atarsak delilleri nasıl verecek bize.
Yaman konser sesiz kalırca Melisa İyi o zaman ben de bunu üstlerime bildireceğim elinize gençleri zehirleyen banka soyan bir adamı üzerine gitmiyorsun
Melisa sinirle dışarı çıkarken arkadan Dur diye bir ses duyar.

@beyazsoy super olmus Melisadan @Çiğdem- ruzgarlari aliyorum

Bu arada bana gonderdigin hikayeyi okuycam simdi

@destere bunu da oku bu da @pompy bin arkadaşının hikayesi ama kısa süreliğine ben aldım)))

melisa içlerinden en akılı basında olan ama diğerlerinde iş yok malesef kıza engel oluyorlar

Eh işte dedirtiyor ,Baştan çok iyyidi fakat sonu bozmuş gibiydi ...