- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Melisadan önce Emir söze girer
Emir: Komiserim suçluyu çıkaracağını söylüyor
Yaman: ne böyle paldır kültür içeri giriyorsunuz eskiden amirlere saygı vardı be kardeşim
Melisa: kusura bakmayın efendim.ben hemen konuya gireyim
Yaman: oturun şöyle bi nedir bu telaş Melisa "Bugünkü operasyonda tutukladıklarımız Suçsuzlar efendim" deyince
Yaman şaşkın ve alaycı bir tavırla "kimden bahsediyorsun Güney'den mi"
Yaman koltuğundan kalkarak sesli olarak güler
--Melisa ben Güney'i yıllardır bilirim Çulsuzun tekiyidi Gecen gün lux arabayla yakaladım
Emir: bende dedim efendim
Yaman ve Melisa Emirin araya girmesinden rahatsız olmuş özelikle Melisa sert bakış atmıştır.
Melisa: kiralamış olamaz mı
Yaman gülerek
Yaman: hii piyangodan kiralamış
Emir sesli olarak gülünce Melisa bakışını sertleştirir ve Emire, "arkadaş bi rahat dururmusun"
Emir "pardon ama piyangodan kiralanan araba ilk defa duyuyorum da" deyip yine Gülünce melisa elleriyle koltuğu sıkar çok sinirlenmiştir
Melisa: ama delilerim var amirim
Yaman: hadi dinliyorum sureniz doluyor çabuk anlat
Melisa: banka soygunu sırasında Güney'in telefon sinyalleri başka yerde olduğunu gösteriyor
Emir gülerek "ne yani soyguna telefonla mi geleceklerdi yani"
melisa emire dönerek "arkadaş araya ayrık otu gibi girmesine ya der' ve amire dönerek
Melisa: kamera görüntülerinde soygunu yapanlar güneyin fizigle alakalı değil.
Emir: emri o vermiştir başkası yapmıştır. Hem bu göz kararıyla olmaz
Melisa: ay çatlayacağım girmesene araya
Yaman: kusura bakma kızım arkadaşın hakli ayrıca niye bu kadar zorluyorsun. Hadi savcıya sevk edin bir pislikten daha kurtulalım
Melisa: bir saniye
Yaman alaycı bir gülüşle "ama fazla oluyorsun seni tanımasam güneye aranda bir şey var sanacağım " Melisa kızarır gözlerini kaçırır. Emir de alaycı tavırla "çocuklu aşkıymış" sanırım der seslice güler
Melisa sinirlenip demirin üzerine yürür araya Yaman başkomiser girer
Melisa: ne diyon be yok öyle bir şey, sözlerine dikkat et. Boyundan büyük saçmalama
Emir kendine çeki düzen vererek"ayıp oluyor ama boynun gayet normal" der.
Melisa: ben sana ayıbı mayını göstereceğim
Yaman hafif utanarak "hoop hoop bel altı gönderme yok burada aile var"
Melisa: kusura bakmayın efendim sinirimi ziplatti
Yaman: bu kez bakacağım ne bu ikide de bir kusura bakmayın, hadi dışarı cekemem sizi, hadi hadi
Emir: ben başka bir şey konuşmak istiyordum
Yaman: kota doldu hadi hadi ikinizde çıkın
Melisa: ama efendim
yaman : hadi hadi
Sahne2 bas komiserin odasını
Emir: içerde yaptıkların için özür dilemeyi düşünüyor musun
Melisa "la bi git ya" deyip arkasına bakmadan sorgu odasına yönelir
Emir,Melisanın arkasında "yarin boş musun yemeğe çıkalım mi?"
Melisa: la havla
Sahne3 sorgu odası
Melisa sinirli bir şekilde gelir
Güney: olmadı dimi
Melisa: nereden anladın
Güney: çocukken de böyleydin istemediğin bir şey olduğunda hep gözlerini kacirirdin
Melisa gülümseyerek "atıyorsun hiç de bile"
Güney gulerek 'cocuklugunu nereden hatırlayacağım atıyorum tabi ki de konuşmalarının tüm karakoldan duyuluyordu"
Melisa: Allahesen şaka yapma ya hiç çekmiyor. Çocukken böyle değildin sonradan mi böyle oldu
Güney sahte bir ağlama ile elini başına koyarak "ah hayat beni böyle yaptı" deyip gülüşürler melisayla
Melisa: gülüyoruz ama sen 5 yıldan erken cikamayacaksin
Güney sinirlenir vallahi biz çalmadık somaya yardim için verdiler bu parayı
Melisa: yeme beni güney doğruyu anlat hem banka soygunudaki parayı kim somaya yardim gönderir. Suç parasıyla yardim olur mu
GüneyGuney: neden olmasın
Melisa: aha demek siz caldiniz bu da kabulu
Odaya Emir gelir "güney efendi hadi yalanlarini savcıya anlatirsin"
Güney: ne yalananı be bu paraları Ahmet Zahiri'den soma için aldık.
Melisa: ne Ahmet Zahir'i mi
Emir: yıllardır peşinde olduğumuz unlu uyuşturucu baronu yani
Güney "gülerek yıllardır pesinde miydiniz?? ben iki günde kumpasa getirdim" der
Melisa: hani yardim parasıydı
Güney pahçupca "şey şey gönüllü almadık tabi"
Melisa: adam akilli anlatacak mısın yoksa kızı yorum bak tersim pistir. İçerde surundurum ha
Emir: aha bak ağzıyla itiraf etti niye kızım bu ısrar
Güney "tamam tamam anlatacağım d biz bunları uyuşturucu satarken fotoğraflarını çektik şantaj yaptık , onlar da bize soygun paralarını verip ihbar etmiş.
Emir kahkayı patlatır "ava giderken avlandınız ha " fark etmez ha hırsızlık ha şantaj ikisi de kodesi boylar.
Melisa elini şıklatır sevinçli bir şekilde tamam bu kez gerçekten çıkıyorsun buldum der odadan çıkar Emir şaşkın bir şekilde Melisanın arkasından "aklıma geleni yapmayacaksın değil mi" der.
Güney: biri bana ne olduğunu anlatacak mı bari ellerimi cozun
Emir: Komiserim suçluyu çıkaracağını söylüyor
Yaman: ne böyle paldır kültür içeri giriyorsunuz eskiden amirlere saygı vardı be kardeşim
Melisa: kusura bakmayın efendim.ben hemen konuya gireyim
Yaman: oturun şöyle bi nedir bu telaş Melisa "Bugünkü operasyonda tutukladıklarımız Suçsuzlar efendim" deyince
Yaman şaşkın ve alaycı bir tavırla "kimden bahsediyorsun Güney'den mi"
Yaman koltuğundan kalkarak sesli olarak güler
--Melisa ben Güney'i yıllardır bilirim Çulsuzun tekiyidi Gecen gün lux arabayla yakaladım
Emir: bende dedim efendim
Yaman ve Melisa Emirin araya girmesinden rahatsız olmuş özelikle Melisa sert bakış atmıştır.
Melisa: kiralamış olamaz mı
Yaman gülerek
Yaman: hii piyangodan kiralamış
Emir sesli olarak gülünce Melisa bakışını sertleştirir ve Emire, "arkadaş bi rahat dururmusun"
Emir "pardon ama piyangodan kiralanan araba ilk defa duyuyorum da" deyip yine Gülünce melisa elleriyle koltuğu sıkar çok sinirlenmiştir
Melisa: ama delilerim var amirim
Yaman: hadi dinliyorum sureniz doluyor çabuk anlat
Melisa: banka soygunu sırasında Güney'in telefon sinyalleri başka yerde olduğunu gösteriyor
Emir gülerek "ne yani soyguna telefonla mi geleceklerdi yani"
melisa emire dönerek "arkadaş araya ayrık otu gibi girmesine ya der' ve amire dönerek
Melisa: kamera görüntülerinde soygunu yapanlar güneyin fizigle alakalı değil.
Emir: emri o vermiştir başkası yapmıştır. Hem bu göz kararıyla olmaz
Melisa: ay çatlayacağım girmesene araya
Yaman: kusura bakma kızım arkadaşın hakli ayrıca niye bu kadar zorluyorsun. Hadi savcıya sevk edin bir pislikten daha kurtulalım
Melisa: bir saniye
Yaman alaycı bir gülüşle "ama fazla oluyorsun seni tanımasam güneye aranda bir şey var sanacağım " Melisa kızarır gözlerini kaçırır. Emir de alaycı tavırla "çocuklu aşkıymış" sanırım der seslice güler
Melisa sinirlenip demirin üzerine yürür araya Yaman başkomiser girer
Melisa: ne diyon be yok öyle bir şey, sözlerine dikkat et. Boyundan büyük saçmalama
Emir kendine çeki düzen vererek"ayıp oluyor ama boynun gayet normal" der.
Melisa: ben sana ayıbı mayını göstereceğim
Yaman hafif utanarak "hoop hoop bel altı gönderme yok burada aile var"
Melisa: kusura bakmayın efendim sinirimi ziplatti
Yaman: bu kez bakacağım ne bu ikide de bir kusura bakmayın, hadi dışarı cekemem sizi, hadi hadi
Emir: ben başka bir şey konuşmak istiyordum
Yaman: kota doldu hadi hadi ikinizde çıkın
Melisa: ama efendim
yaman : hadi hadi
Sahne2 bas komiserin odasını
Emir: içerde yaptıkların için özür dilemeyi düşünüyor musun
Melisa "la bi git ya" deyip arkasına bakmadan sorgu odasına yönelir
Emir,Melisanın arkasında "yarin boş musun yemeğe çıkalım mi?"
Melisa: la havla
Sahne3 sorgu odası
Melisa sinirli bir şekilde gelir
Güney: olmadı dimi
Melisa: nereden anladın
Güney: çocukken de böyleydin istemediğin bir şey olduğunda hep gözlerini kacirirdin
Melisa gülümseyerek "atıyorsun hiç de bile"
Güney gulerek 'cocuklugunu nereden hatırlayacağım atıyorum tabi ki de konuşmalarının tüm karakoldan duyuluyordu"
Melisa: Allahesen şaka yapma ya hiç çekmiyor. Çocukken böyle değildin sonradan mi böyle oldu
Güney sahte bir ağlama ile elini başına koyarak "ah hayat beni böyle yaptı" deyip gülüşürler melisayla
Melisa: gülüyoruz ama sen 5 yıldan erken cikamayacaksin
Güney sinirlenir vallahi biz çalmadık somaya yardim için verdiler bu parayı
Melisa: yeme beni güney doğruyu anlat hem banka soygunudaki parayı kim somaya yardim gönderir. Suç parasıyla yardim olur mu
GüneyGuney: neden olmasın
Melisa: aha demek siz caldiniz bu da kabulu
Odaya Emir gelir "güney efendi hadi yalanlarini savcıya anlatirsin"
Güney: ne yalananı be bu paraları Ahmet Zahiri'den soma için aldık.
Melisa: ne Ahmet Zahir'i mi
Emir: yıllardır peşinde olduğumuz unlu uyuşturucu baronu yani
Güney "gülerek yıllardır pesinde miydiniz?? ben iki günde kumpasa getirdim" der
Melisa: hani yardim parasıydı
Güney pahçupca "şey şey gönüllü almadık tabi"
Melisa: adam akilli anlatacak mısın yoksa kızı yorum bak tersim pistir. İçerde surundurum ha
Emir: aha bak ağzıyla itiraf etti niye kızım bu ısrar
Güney "tamam tamam anlatacağım d biz bunları uyuşturucu satarken fotoğraflarını çektik şantaj yaptık , onlar da bize soygun paralarını verip ihbar etmiş.
Emir kahkayı patlatır "ava giderken avlandınız ha " fark etmez ha hırsızlık ha şantaj ikisi de kodesi boylar.
Melisa elini şıklatır sevinçli bir şekilde tamam bu kez gerçekten çıkıyorsun buldum der odadan çıkar Emir şaşkın bir şekilde Melisanın arkasından "aklıma geleni yapmayacaksın değil mi" der.
Güney: biri bana ne olduğunu anlatacak mı bari ellerimi cozun