Valla bu iş zor iş.Benim hiç yakın arkadaşım olmadı çünkü hep utandım karşımdakilerden.içimde düşündüğüm çok şeyi karşımdeki birine söyleyemiyorumarkadaşlarım olsa da hepsi sadece arkadaş ama benim istediğim tıpkı benim gibi olan susduğumda ne demek istediğimi anlayan biri olmalı ve tek yakın arkadaşı ben olmalıyım.ama bu utangaçlıkla öyle bir arkadaş edine bilicem mi merak ediyorum
Benim arkadaşlar var hepsi arkadaş işte ama yani benim kafamda canlandırdığım arkadaşlık tamamen başka.. bilemem belki öyle bir arkadaşım olur bir gün . 🙄 hala arkadaşlığın devam ediyor mu?Valla bu iş zor iş.Lise'de tıpkı benim gibi biri vardı, onla kanka oldum, yoksa asla bulamazdım.
O gibi arkaşlar bende de var. Hiç biri bana göre değil ama.Benim arkadaşlar var hepsi arkadaş işte ama yani benim kafamda canlandırdığım arkadaşlık tamamen başka.. bilemem belki öyle bir arkadaşım olur bir gün . 🙄 hala arkadaşlığın devam ediyor mu?
Aynı sana benzeyen bir arkadaşın var şanslısın sevindim senin adınaO gibi arkaşlar bende de var. Hiç biri bana göre değil ama.
Devam ediyor sayılır. İkimiz de asosyal olduğumuz için pek görüşmüyoruz
+1Benim gibi asosyal, utangaç, sessiz olsun. Bi de salak olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?