Yakın Arkadaş Olmak İçin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gk4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gk4y

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
290
Puanı
144
Birinin sizin yakın arkadaşınız olması için ne tür özelliklere sahip olması lazım?

Sır saklayabilen, yalan söylemeyen vb.​

Ne düşündüğü hiç farketmez, siyasi görüşü önemsiz, yeri geldiğinde ne yapması gerektiğini bilsin yeterli ondan sonra iyi anlaşırız

Öncelikle samimi olmalı. Her şeyi yüzüme söyleyebilmeli ki benden de aynı karşılığı alabilsin. Dini, dili, ırkı hiç umrumda değil önce insan olabilmeli. Karakteri düzgün, konuşmasını bilen biri olmalı.

Benim gibi asosyal, utangaç, sessiz olsun. Bi de salak olmasın

Benim hiç yakın arkadaşım olmadı çünkü hep utandım karşımdakilerden.içimde düşündüğüm çok şeyi karşımdeki birine söyleyemiyorum
arkadaşlarım olsa da hepsi sadece arkadaş ama benim istediğim tıpkı benim gibi olan susduğumda ne demek istediğimi anlayan biri olmalı ve tek yakın arkadaşı ben olmalıyım.ama bu utangaçlıkla öyle bir arkadaş edine bilicem mi merak ediyorum

arkadaşım olmaması lazım en önemli ayrıntı burda gizli 😉😉😉😉

ben ailemin tek çocuğuyum kardeş falan yok ama 2 kız kuzenim ve 5 tane çok yakın kız arkadaşım var diğer tanıdıklarımdan daha öndeler çünkü arkadaşlıktan öte kardeşim gibiler hepsi abla kardeş gibiyiz bu derece bağ kuramadığım kimseye gizli şeyleri anlatmam ben ayrıca arkadaşlık seçimimde erkeklerden daha çok kız arkadaş seçimime dikkat ediyorum bu deviirde kızlardan korkacaksın arkadaşlık seçimlerimde çok ama çok dikkat ediyorum

Valla bu iş zor iş.
Lise'de tıpkı benim gibi biri vardı, onla kanka oldum, yoksa asla bulamazdım.

Valla bu iş zor iş.
Lise'de tıpkı benim gibi biri vardı, onla kanka oldum, yoksa asla bulamazdım.
Benim arkadaşlar var hepsi arkadaş işte ama yani benim kafamda canlandırdığım arkadaşlık tamamen başka.. bilemem belki öyle bir arkadaşım olur bir gün . 🙄 hala arkadaşlığın devam ediyor mu?

Benim arkadaşlar var hepsi arkadaş işte ama yani benim kafamda canlandırdığım arkadaşlık tamamen başka.. bilemem belki öyle bir arkadaşım olur bir gün . 🙄 hala arkadaşlığın devam ediyor mu?
O gibi arkaşlar bende de var. Hiç biri bana göre değil ama.
Devam ediyor sayılır. İkimiz de asosyal olduğumuz için pek görüşmüyoruz

Çok yakın bir arkadaşım olsun istemem şahsen herkese aynı yaklaşırım kimsenin çok dibine girmemde kimseyi çok dibime sokmamda.

Hic bir zaman satmasın yeter

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafa dengi olmalı bence.
Var birkaç arkadaşım öyle 14 Yıllık falan.

Cok samimi ve canayakin, sicakkanli biri olmali. Herseyimi konusabilmeliyim...

Allah a şükür çok samimi arkadaşlarım var her zaman da olmuştur bu konuda sıkıntım yok

O gibi arkaşlar bende de var. Hiç biri bana göre değil ama.
Devam ediyor sayılır. İkimiz de asosyal olduğumuz için pek görüşmüyoruz
Aynı sana benzeyen bir arkadaşın var şanslısın sevindim senin adına

Benimde çok yakın arkadaşım olmadı.Olmak isteyenler oldu yani böyle aşırı samimiyet gösterenler ama beni bayıyor bir yerden sonra.

Arkadaşlar çok var bende de. Ama en yakını 1 tane.